site
stats

Всичко, което трябва да знаете за Dianabol (Methandrostenolone) за мускулна сила

В фитнес центрове по целия свят, Dianabol, официално се нарича Methandrostenolone, които обикновено се използва от културисти, които искат да се повиши тяхната сила и мускулна маса издръжливост. Така нареченото “сутрешно хранене на шампионите” е била използвана от звезди и спортисти, като най-предпочитана, който е бивш Голдън Стейт шефе Арнолд Шварценегер.

Много от съвременните идеи за Dianabol използване шоу около митове и ненужни научни изследвания; тази статия се опитва да обсъдим съвсем нови начини на мислене за употреба Dianabol използване на научни доказателства и опит на хората.

Точно това, което е Dianabol (Methandrostenolone)?

Dianabol (Methandrostenolone)Dianabol е първият стероид дентална всякога развита. Dianabol (често съкратен до D-Bol или Dbol), е име на търговска марка предлага на стероидно съединение Methandrostenolone от швейцарски фармацевтичните и химически фирмата Ciba.

Dianabol е създадена от Джон Зайглер за медицина фирмата Ciba като действие на американските професионални спортисти незабавно правят толкова зле в глобалната конкуренция.

Via 1940 година, а също и 50-те години на Съветския съюз е започнал да се контролира на Олимпийските игри, а също и използването на тестостерон по-голямата част от своите спортисти остави останалата част от забавянето на кълбо далеч назад.

Източна Европа професионални спортисти бяха използващи тестостерон, така че той изложи за да съответства на мускулна маса и сила структура влиянието на чист тестостерон без екстремни странични ефекти.

Dianabol е била създадена, за да бъде много по-безопасни, по-нежна алтернатива на тестостерон. То цели да запази анаболни сградите на тестостерон с по-малко андрогенен в бързодействащ, ефикасен метод.

Стероидът беше огромен успех, като много от Съединените американски щати спортисти уникално предимство пред съветските им конкуренти.

Скоро след старта си, американската FDA наистина щеше да започне да се постави силен натиск върху Ciba да натиснете бизнеса към детайла реални клинични ползи от стероид.

Няколко години по-късно, на FDA ще изтегли всички Methandrostenolone маркови имена от рафта. Поради Dianabol химическия си състав, а също и неговите изключително нездравословни добре известни странични ефекти върху човешкото тяло.

От този момент Dianabol не е законно произведени в Съединените щати, но все още е генерирана масово по целия свят.

Methandrostenolone

Metandienone структураMethandienone или Methandrostenolone и е модифицирана форма на тестостерон. Това е чрез повишаване на метилова група при въглеродния 17 алфа, който подпомага осигури хормон, когато е погълната и рафинирани от организма.

Имаше също така въвеждане на двойна лента между въглеродни атоми 1 и 2, което свежда до минимум е андрогенен.

Един интересен момент да се направи бележка е, че различни от метил група С17 алфа, е структурно същото за болденон.

Methandrostenolone, анаболен стероид андрогенен запис е свързана с лекарство се мисли за да се категоризират като основен стероид.

Methandrostenolone използва от културисти и methandienone непрекъснато се използва незаконно до сега, обикновено се включи (подредени) с инжекционни съединения, такива като тестостерон пропионат, енантат, ципионат в допълнение към различни други инжекционни медикаменти като тренболон ацетат.

Когато се приема само като основен стероид, Methandrostenolone се, както в интерес на истината, да увеличи нивата на мощността, либидото и агресията по време на тренировките.

Dianabol е само един от вашите най-силните стероиди или дори когато се възползвали от по себе си може да бъде изключително ефективна мускулна тъкан строител.

Methandrostenolone персонализирани, така че стероидите андрогенни (хормон, който създава мъжки характеристики мъжки) сгради сведени до минимум, докато анаболни (мускулна маса тъкан структура) със свойства се запазват

Въпреки това, през 1985 г. FDA привлече лекарството от производството в Съединените щати, след като по отношение на информираността това е единствената цел е била използвана за спортни допинг.

Ползите от Dianabol (Methandrostenolone)

Dianabol е едновременно андрогенен и анаболен. Това повдига мъжки атрибути (макар и малко по-малко в сравнение с тестостерон) и увеличава задържането на азот (малко повече от тестостерон).

Няколко конкурентни културисти използват Dianabol през цялата подготовка цикъл на конкурса, а също и това се използвала за запазване на печалбите мускулни тъкани.

Особено, когато на дефицит диета калории и е отличен помощник, за да помогне на спортист преса с обучение.

Най-голямо влияние за използване на Dianabol е способността му да се увеличи, без мазнини, маса, и това е защо някои културисти са го използвали в продължение на десетилетия. Dbol увеличава както синтеза на протеини и гликогенолизата много силно.

Точно тук са топ 7 Dianabol Ползи:

1. Увеличава азот задържане

За вашите мускули да растат, трябва да се вземат в още по-здравословен протеин, отколкото тялото ви използва. Здравословно протеин е градивен елемент за мускулна маса. Dianabol помага на тялото ви да се печелят най-здравословния протеин, което ядете. По-голяма задържането на азот предполага, вие със сигурност ще има много по-здрави протеини за изграждане на още по-мускулна маса.

2. Увеличава протеин синтез

Синтеза на мускулния протеин е процедурата, където вашите ремонтни услуги и тялото също се променя счупени здрави протеини. Тя направо свързан с развитието на мускулната тъкан, а също и възстановяване, когато поставите акцент върху тялото ви да работи по тялото ви се нуждае, за да замени щета здрави протеини с чисто нови и по-мощни такива. Чрез повишаване синтеза на протеин, вие ще се развива все повече и по-ефективно мускулната тъкан маса. Вие със сигурност ще се възстанови по-бързо, по същия начин от тренировки.

3. Увеличава свободен тестостерон

Тестостеронът е мъжки хормонален агент, отговорен за много важни точки, които ни засягат всеки ден. Висше тестостерон предизвиква допълнителен растеж на мускулна маса, по-голяма либидо, по-бързо възстановяване след тренировка, а също и общото благосъстояние. Това е най-важният хормонален агент за изграждане на мускулна маса, а също и издръжливост. Като по-високи на тестостерон градуса прави процедурата за създаване на мускулите, така по-бързо и по-лесно.

4. Boost в производството на червени кръвни клетки

Червената клетка носи кислород с тялото. Dianabol повишава производството на червени кръвни клетки, което причинява повече кислород поток. Тя може да помогне да подобрите ефективността и издръжливостта по време на тренировка.

5. Засилено Сила

А Dianabol предимство повечето клиенти се сблъскват, когато се използват Dianabol са значителни печалби на еластичност. Вашето тяло със сигурност ще има по-голяма тестостерон, а също така се възстанови много по-бързо от упражнения. Това със сигурност ще помогне на тялото ви да се развие още повече издръжливост в по-кратък период от време.

6. Загуба на тегло

Dianabol повишава нивата на тестостерон. Резултатът от високи нива на тестостерон е по-икономична тяло. Вашето тяло със сигурност ще изгори повече мазнини като същевременно запазва и развива повече мускулна маса.

7. Намаляване на умората

Резултатите от Dianabol Намалете умората. Защото със сигурност ще имат по-високи на тестостерон градуса, вие със сигурност ще има повече енергия през тренировки. Индивидите обикновено могат да вдигат по-голямо предизвикателство за по-дълъг период от време, но все пак си възстановят по-бързо след упражнения.

Как можете да се възползвате от Dianabol (Methandrostenolone)?

Dianabol обикновено се използвала, за да започнете групирания цикъл. Десет показва, че той е използвал целия първоначален няколко седмици от цикъла.

Причината за това е ясна. реакции Dianabol са толкова бързи, че дадено лице ще има възможност да изпитат значителен ръст на издръжливост и издръжливостта на мускулите.

Той ще има капацитет да се повиши повече тежести или повишаване на повтарящ се. Това със сигурност ще му помогне да се насипно състояние само няколко седмици след първата употреба на стероид.

Докато Dianabol е типично в началото на групирания цикъл, това не означава, че не можете да го използвате като самостоятелен добавка. Въпреки това, вие ще трябва да го използват за изключително кратко време, най-общо четири до шест седмици. Въпреки това, не се подчертае, тъй като щях все още се наблюдават големи печалби въпреки краткия цикъл.

Потребителите Dianabol разделят дозата в 3. се абсорбира рано сутринта, след като преди тренировка и накрая преди да се оттегли през нощта.

Така че, ако вие сте, да започнем с това, 30 милиграма на ден, може да има 10 милиграма по време на сутрешното хранене, по-рано удари фитнес центъра, а след това преди сън.

Въпреки това, много опитни културисти вземат пълния ежедневието доза преди тренировка. Вярва се, че добавката ще доведе до по-голяма ефективност в здравния клуб.

Въпреки че може да звучи привлекателно, никога не трябва да се опита, че особено ако сте начинаещи, стероиди индивид. Имайте предвид, че тази стратегия за управление може да създаде по-добро натоварване на черния дроб, както и да увеличат своите опасности от странични ефекти.

Дозировка на Dianabol (Methandrostenolone) цикъл

За създаване на цикъл за Dianabol, които се основават около помощта го допълнително като добавка от стероид, ние първоначално трябва да погледнете в сегашната тенденция за колоездене Dianabol, а също така оцени точно какво не е наред с него.

Редовната цикъл на Dianabol е структуриран по 25-40mg разделят през целия ден в продължение на 4-6 седмици, или самостоятелно, или подредени с много други стероиди.

За да се започне с доза от 25 mg или повече, обикновено предизвиква задържане на вода. Той е популярен, че Dianabol се ароматизират доста бързо, а повечето от задържането на вода обикновено се приписват на развитие на излишния естроген.

Въпреки това, тя е това, което нашата фирма се смята, че първоначално задържане на вода е причинена от тялото виси на до вода, в резултат на въздействието на Dianabol минерален равновесие на организма, по-специално, калий / натрий равновесие.

Той се комбинира с това Dianabol предизвика естрогенни странични ефекти, води до много вода застроена, а също и като има малко можем да направим за промяната в телата минерален баланс, единственото друго нещо, което може да направите, е да се стреми да сведе до минимум ароматизиране , обикновено с Nolvadex (тамоксифен) или друго анти-естрогени.

Dianabol цикъл не е единствената техника обаче, чрез намаляване на дозата, много по-малко от лекарството ще ароматизира, който причинява много по-малко естроген, а също и по-значително много по-малко задържане на вода. Намаляване на лекарствата в целия цикъл ще доведе до естроген градуса падат бавно, така че ние трябва да започне цикъла с намалена доза от 10-20 mg всеки ден.

Разделяне на дозата, когато се възползват от по-малка доза е безсмислена, тъй като ще се получи много по-намален върха на лекарството. Така че, в тази ситуация, най-добре е да го вземе в единична доза сутрин (в идеалния случай със сок от грейпфрут).

Въпреки, че това със сигурност няма да се спре намаляването на изцяло натурален тестостерон, той може да го намали до определено ниво, тъй като тялото ви все още ще има голяма продължителност по-късно през деня, когато има малко тестостерон тече, и така тя все още може да произвежда някои.

В момента, ако погледнем продължителност на цикъла, 4-6 седмици се появява също така кратки да има реално въздействие на по-ниска доза, но просто как можем да използваме Dianabol за по-дълго, без да, още повече, опасност на нашия черен дроб?

Услугата е напълно необходимо, като през почивните дни на разстояние от лекарството ние със сигурност ще предоставим на нашите дробчета почивка от обработката на лекарствата.

Поради краткото време на полуживот, всички активни съединения ще се изчерпят нашата система в рамките на 24 часа от последното ви доза. В момента, това може да изглежда като това със сигурност ще ви струва печалби, но тъй като в интерес на истината, тя ще ви струва малко или никакви загуби с течение на времето като въпреки че няма активно лекарство в тялото все още съществуващите т.е. добавят ефекти мускулно вода и и допълнителна анаболен минерален баланс.

Тези ефекти обикновено отзвучават няколко дни. Тази техника не ще, все пак, подпомагане на вашата изцяло натурален тестостерон да се върне от неговото потиснато състояние, тъй като тази процедура може да отнеме значително по-дълго.

Ако вземем уикенд почивки на разстояние, а също и да се възползват от по-ниски дози, ние трябва, на теория, да могат да се използват Dianabol в продължение на десет седмици без проблеми.

Един лесен малко математика може да покаже този фактор най-добрите:

 • 6 седмици @ 25 mg дневно = 1050mg на Dianabol в общата
 • Десет седмици с уикендите извън @ 15 mg всеки ден = 750 mg на Dianabol общо

Така че, както можете да видите, използвайки тази система, черния дроб, ще се усъвършенства по-малко Dianabol в сравнение с по настоящ цикъл, добавете това, че можете да направите печалби за десет седмици, а не 6, както и с по-малко странични ефекти, и ще получите стабилна цикъл ,

Начини за групиране с Dianabol (Methandrostenolone)?

Печалбите, получени от използването на Dbol не се различават много между потребителите. По-голямата част от потребителите наистина ще обикновено изпитват същите сортове масови печалби структура от това вещество.

Както по-рано посочи, че е в по-голямата си част, анаболен стероид-добрият използва за целта на мускулна маса, сила и набъбващи приложения.

Обикновеният потребител трябва да очакваме значителни количества от напълняване при наистина кратки периоди от време, много от обикновено две седмици, отговарящи начално лечение.

В дози от 20 mg дневно, печалби от 10-15 паунда. В рамките на няколко няколко седмици не са необичайни, особено за начинаещи.

Но като един трябва да очакваме от едно вещество, като например това, не всички на тази маса е типично чиста мускулна.

Dianabol е известен със своите Естрогенови резултати в реклама печалба вода и е възможно задържане на мазнини, които могат да съставляват голяма част от всяко предложено количество маса печалба.

Ако му тече, заедно с профилактика на ароматаза, задържане на вода, предизвикана от Естроген-ефективно да се отървете от.

Това е, когато по-добри, а също и реалистични мускулна маса печалби биха могли да изпитат, където още по-разумно постно печалби маса очакваните могат да бъдат в серията от 5-10 кг. В рамките на първата няколко седмици.

Dianabol (Methandrostenolone) странични ефекти

Dianabol е мощен анаболен, с умерено високи андрогенни добрите качества. Като един от най-силните стероиди стоматологични предлагат, Dianabol странични ефекти, трябва да се има предвид, когато се прави един цикъл.

Ето няколко Dianabol (Methandrostenolone) нежелани реакции:

 • Гинекомастията (мъжки аксесоар бюст). Това настъпва, когато Dianabol ароматизира тестостерон, превръщане в естроген и повдига в тялото, мъжки чувствителността на бюст.
 • Общата стрес тялото на органи и тревожност (състояща се от сърцето и различни други важни органи). Това предизвикана от излишък задържане на вода или подуване, друг негативен ефект на намаляване на тестостерон и също повишени естроген градуса.
 • Хипертония. Dianabol може да бъде тежък за тези, които вече имат високо кръвно налягане и може да доведе до хипертония при тези, които не са били го преживял.
 • Неефективни холестерола градуса. Dianabol е друг от обичайните странични ефекти, които биха могли да повишат “бедни” холестерол в тялото си.
 • Чернодробната (черен дроб) дисфункция и недостатъчност може да доведе до трайно увреждане или смърт. Dianabol е орален анаболен стероид, който е един от много повече чернодробни токсични формулировки на пазара.
 • потискане на тестостерон. Dianabol потиска тестостерона според почти сигурно наистина ще се изисква необходимост от лечение с екзогенен тестостерон, на базата на типичните индикации.

Dianabol не трябва да се използва от дами като мъжествен специално странични ефекти са по-вероятни за специалистите и могат да бъдат необратими. Dianabol е опасен стероид със странични ефекти, за да съответства на издръжливостта, а също и печалби измерение.

Най-3 (три) безопасни и законни анаболни Dianabol (Methandrostenolone) стероиди различни в 2020

Ето защо е препоръчително да се възползва от правната Dianabol, която е вариант на анаболни стероиди, които ви предлага същите ползи като нормалната Dianabol (Methandrostenolone) дава, освен без нежелани странични ефекти.

Прекалено хубаво, за да е истина? Наистина, не. Правен Dianabol (Methandrostenolone) стероид алтернативен изразходването 100% всички естествени активни съставки, за разлика от тези, произведени, които предизвикват някои опасни странични ефекти от редовен Dianabol, като черен дроб отравяне и излишък естроген.

Ако се опитвате да намерите юридическо Dianabol опция, след което може да сте открили D-Bal от Crazy Bulk, DRILL MASTER от Marine MuscleИ също D-Bal Макс. Кой продукт трябва да купите за да се получи най-ефективните резултати?

D-Bal (Dianabol) от Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal от Crazy Bulk е юридическо Dianabol (Methandrostenolone) анаболен стероид алтернатива, която е само една от една от най-популярните и предварително собственост анаболни стероиди на вечни времена.

Истината е, че Dianabol (Methandrostenolone) е забранено, а също така може да генерира някои големи странични ефекти като гинекомастия (човек цици), повишен холестерол, високо кръвно налягане, а също и насилие върху черния дроб могат да бъдат свързани с нея, като.

(Прочетена: D-Bal правна Dianabol стероид алтернатива преглед, за да се изгради мускулна маса по-бързо)

Така, D-Bal е правилните Dianabol опция стероиди, които са произведени от естествени активни съставки, а също и да се използва, тъй като без отрицателни Dianabol странични ефекти без риск.

Този продукт е 100% на основата на естествени материали, а също и билкови премахва. Като такъв, той е напълно сигурен за използване от всеки здравословен и балансиран човек.

D-Bal Необходимо е и да направи същите ползи с Dianabol стероид без опасни странични ефекти, че ако се търси някакъв твърд мускул става във фитнес центъра на територията на техните баластни цикли, защото основната функция на приложението е да се развие на чистата мускулна маса.

Този елемент преминава защото клиентите често съобщават за значителни резултати. По-долу няколко D-Bal предимства:

 • D-Bal е стероид опция за безрисково и правна Dianabol
 • Мога даде възможност за засилено развитието на мускулите
 • Rise здрави синтез протеин, който причинява масивна растежа на мускулите
 • Не са неприятни странични ефекти, Dianabol
 • Подобряване на задържане на азота
 • Може да подобри вашата степен фокус
 • Вероятно повишава издръжливостта, а също и издръжливост
 • 100% всички естествени съставки
 • Няма нужда от рецепта
 • Лесен за използване, тъй като се приема през устата

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER от Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER от Marine Muscle формулирана е юридическо Dianabol стероид избор, който има функция за увеличаване на задържането на азот и запали една ефективна анаболно състояние в рамките на тялото си за растеж мускулна тъкан.

DRILL MASTER Препоръчва се за хора в единна държава, които търсят бърза печалба на мускулна маса, а също и еруптивни издръжливост. DRILL MASTER Също така е идеален като още една правна стероиди за хора, които желаят да запазят печалбите си по средата на тренировка или обучение цикъл.

(Прочетена: Marine мускулна тренировка Магистър преглед: нов безопасен и законен Dbol Dianabol направено в САЩ)

DRILL MASTER може да повиши значително здравословен процес синтеза на протеин, който позволява на тялото ви да увеличи значително количество азот, която със сигурност ще запази в мускулната тъкан.

Повишаването на количеството на азот може да компенсира тласък в здрави протеин за растеж мускулна тъкан, за да бъде по-голям. Само няколко кратки седмици, със сигурност ще видите видими печалби, а също така се чувстват по-жив и в контрола.

DRILL MASTER също така включва 10 mg от DHEA, който може да помогне на тялото да засили своя степени на тестостерон за експлозивни мускулни печалби.

Точно тук в полза на DRILL MASTER от морската Мускули:

 • Спечелете си мускул по-лесно и много по-бързо
 • Увеличаването на вашия издръжливост и издръжливост
 • Насърчаване на задържане на азота в muscleEnhance акцент и шофиране по време на тренировка
 • Увеличете максимално ниво на тестостерон за упражнение
 • Сейф, а също и не Dianabol странични ефекти
 • 100% възможност законно Dianabol стероид

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxе решение за физически лица или културист, който се търси от всички предимства на Dianabol, обаче, нито един от неблагоприятни странични ефекти. D-MAX Bal е юридическо, а също и безопасна опция за Dianabol. Той се произвежда и предоставя от позоваване, а също така счита добавка сектор leaders– BAUER Група DMCC.

D-Max БАЛ със сигурност ще ви даде суров власт, а също и смешни печалби, вие със сигурност ще получи от Dianabol, един от един от най-мощните, предпочитани стероиди на всички времена без почивка, защото регламентът D-Bal Max е юридическо анаболни стероиди алтернатива на Dianabol.

Това правни анаболни стероиди различна добавка работи адекватно да подкрепят развитието на мускулната тъкан, а също и още по-изморителни упражнения. Неговите активни съставки подобряват здравословното синтеза на протеин, което предлагаме в мускулите хранене, а също и увеличаване на метаболизма.

Най-нисък е също разбиране за умора, което го прави, така че да може да манивела повече повторения. Когато можете да работите по-трудно, по-малко болка, а също така да видите резултатите по-бързо, ще бъде много по-решени да продължим да работим, за да си цели.

D-Bal Max присвоява, за да бъде взето от момичета, а също и господа, така, цялата групирания цикли също толкова високо, колкото през цялата рязане цикли, като същите невероятни резултати осъществими за тренировка ентусиасти и от двата пола.

всичко D-Bal Max правни Dianabol алтернативни предимства:

 • Извлечете максимума от растежа на мускулите
 • Замяна на мазнини с чистата мускулна маса
 • Ускоряване на мускулната тъкан възстановяване допълнително засилване на енергия значително
 • Увеличете тестостерон, ATP, а също и IGF-1 нива за по-дълги тренировки
 • Всички естествени компоненти формула изработка D-Bal Max няма странични ефекти
 • Бързи резултати в рамките на няколко седмици

Buy D-Bal Max

заключение

Dianabol (Methandrostenolone) е изключителна ефективност, а също и на мускулната маса строителен предприемач. Dianabol може да се направи използването на “по и също разстояние период от време.” Той също така може да се използва самостоятелно, а не трябва.

Започнете да показва началото на подредени цикъл в ядрото. Тяло строители, а също и щангистите използват това за бързо мускулите изграждане и подобряване на ефективността.

По-голямата част от Културистите стека им стероид, въз основа на техните цели (Mass сграда срещу рязане). Винаги се грижи и да използват възможно най-ниската доза, ако сте дори да мисля за вземане андрогенен съединение, особено високи такива като Dianabol.

В купуване Dianabol крайната линия е подходящ, а също и без никакви правни проблеми. Въпреки това, той може да не е най-често срещаният начин за закупуване. Трябва да се проучи си сайтове, за да се увери, че не са подземни лаборатории.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.