site
stats

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Dianabol (Methandrostenolone) για τη μυϊκή δύναμη

Σε γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο, Dianabol, επισήμως λέγεται Methandrostenolone, συνήθως χρησιμοποιείται από bodybuilders που επιθυμούν να ενισχύσουν τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα αντοχή τους. Το λεγόμενο «πρωινό γεύμα των Πρωταθλητών» έχει χρησιμοποιηθεί από τα αστέρια και τους αθλητές, η πλέον προτιμώμενη οποία είναι πρώην Γκόλντεν Στέιτ κυβερνήτα Arnold Schwarzenegger.

Πολλές από τις σύγχρονες ιδέες σχετικά με Dianabol χρήση παράσταση γύρω από τους μύθους και τις περιττές επιστημονικές μελέτες? αυτό το σύντομο άρθρο επιχειρεί να συζητήσουν το ολοκαίνουργιο τρόπους σκέψης της χρήσης Dianabol κάνοντας χρήση των επιστημονικών στοιχείων, αλλά και την εμπειρία των ανθρώπων.

Ακριβώς ό, τι είναι Dianabol (Methandrostenolone);

Dianabol (Methandrostenolone)Dianabol ήταν η πρώτη οδοντιατρική στεροειδές ποτέ αναπτυχθεί. Dianabol (συχνά συντομεύεται σε D-Bol ή Dbol), ήταν ένα όνομα εμπορικό σήμα που προσφέρονται στον στεροειδή ένωση Methandrostenolone από την ελβετική φαρμακευτική και χημική εταιρεία Ciba.

Dianabol ιδρύθηκε από τον John Zeigler για την ιατρική εταιρεία Ciba ως δράση για την αμερικανική επαγγελματίες αθλητές αμέσως να κάνει τόσο άσχημα στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Μέσω τη δεκαετία του 1940 και του ’50 η Σοβιετική Ένωση είχε αρχίσει να ελέγχουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επίσης και η χρήση της τεστοστερόνης από τους περισσότερους αθλητές της έφυγε από το υπόλοιπο των καθυστερήσεων κόσμο πολύ πίσω.

Ανατολικής Ευρώπης επαγγελματίες αθλητές χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη, έτσι που για να ταιριάζει με την μυϊκή μάζα και τη δομή δύναμη επιρροής της καθαρής τεστοστερόνης χωρίς τις ακραίες παρενέργειες.

Dianabol αρχικά αναπτύχθηκε για να είναι ένα πολύ πιο ασφαλές, πιο ήπια εναλλακτική λύση για την τεστοστερόνη. Σκόπευε να κρατήσει τις αναβολικές κτίρια της τεστοστερόνης με λιγότερο ανδρογόνα σε ένα ταχείας δράσης, αποτελεσματική μέθοδο.

Το στεροειδές ήταν μια τεράστια επιτυχία, δίνοντας πολλές ΗΝΩΜΕΝΟ αθλητές ΚΡΑΤΟΣ ένα μοναδικό πλεονέκτημα έναντι των Σοβιετικών με τους ανταγωνιστές τους.

Λίγο μετά την έναρξή του, το FDA των ΗΠΑ, πράγματι θα αρχίσουν να δίνουν μεγάλη πίεση στην Ciba να πιέσει την επιχείρηση στη λεπτομέρεια πραγματικό κλινικά οφέλη των στεροειδών.

Μερικά χρόνια αργότερα, η FDA θα τραβήξει όλα τα brand Methandrostenolone ονόματα από το ράφι. Λόγω Dianabol χημική make-up, αλλά και εξαιρετικά ανθυγιεινά γνωστές παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δεδομένου ότι ο χρόνος Dianabol δεν έχει νομίμως παραχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά εξακολουθεί να παράγεται μαζικά σε όλο τον κόσμο.

methandrostenolone

Metandienone-δομήΜεθανδιενόνη ή Methandrostenolone και είναι μια τροποποιημένη μορφή της τεστοστερόνης. Είναι μέσα από ένα εξάρτημα μιας ομάδας μεθυλίου εις τον άνθρακα 17 άλφα η οποία υποβοηθεί την εξασφάλιση της ορμόνης όταν είναι καταπίνεται και εξευγενισμένα από το σώμα.

Υπήρχε επίσης μια εισαγωγή μιας διπλής ζώνης σε μεταξύ των ανθράκων 1 και επίσης 2, η οποία ελαχιστοποιεί αυτό είναι ανδρογόνο.

Ένα ενδιαφέρον σημείο για να κάνει μια σημείωση είναι ότι εκτός από την ομάδα μεθυλίου C17 άλφα, είναι δομικά το ίδιο με boldenone.

Methandrostenolone, ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές εγγραφή σχετικά με ένα φάρμακο σκέφτομαι να χαρακτηριστεί ως πρωταρχικό στεροειδές.

Methandrostenolone χρησιμοποιείται από bodybuilders και επίσης μεθανδιενόνη συνεχώς να γίνει χρήση των παρανόμως τώρα, συνήθως ενσωματώνονται (στοιβάζονται), με τα ενέσιμα ενώσεις, όπως η προπιονική τεστοστερόνη, ενανθική, κυπιονική εκτός από διάφορα άλλα ενέσιμα φάρμακα όπως οξική τρενβολόνη.

Όταν λαμβάνεται μόνο του ως κύριο στεροειδές, Methandrostenolone έχει, ως πραγματικότητα, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, λίμπιντο, και την επιθετικότητα σας κατά τη διάρκεια προπονήσεις.

Dianabol είναι ένα από τα πιο ισχυρά στεροειδή ή ακόμα και όταν γίνεται χρήση της από μόνη της μπορεί να είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μυϊκή οικοδόμος ιστού.

Methandrostenolone προσαρμοσμένο έτσι ώστε τα στεροειδή ανδρογόνο (ορμόνη που δημιουργεί αρσενική ανδρικών χαρακτηριστικών) κτίρια ελαχιστοποιείται ενώ οι αναβολική (δομή των ιστών μυϊκής μάζας) ιδιότητες αποθηκευτεί

Ωστόσο, το 1985 η FDA κατέληξε στο φάρμακο από την παραγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά, σχετικά με την ενημέρωση που έχει ως μοναδικό σκοπό χρησιμοποιήθηκε για τον αθλητισμό ντόπινγκ.

Τα οφέλη του Dianabol (Methandrostenolone)

Dianabol είναι τόσο ανδρογόνο και αναβολική. Θέτει αρσενικό χαρακτηριστικά (αν και λίγο μικρότερη σε σύγκριση με τεστοστερόνη) και ενισχύει την κατακράτηση αζώτου (λίγο περισσότερο από ό, τι η τεστοστερόνη).

Αρκετά ανταγωνιστική οικοδόμοι σώμα κάνουν χρήση του Dianabol καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου προετοιμασίας του διαγωνισμού, αλλά και αυτό γίνεται χρήση της για τη διατήρηση των μυϊκή κέρδη ιστού.

Ειδικά όταν σε μια διατροφή ανεπαρκή σε θερμίδες και είναι ένα εξαιρετικό αναμνηστικό για να βοηθήσει τον αθλητή Τύπου με την εκπαίδευση.

Η μεγαλύτερη επίδραση της αξιοποίησης Dianabol είναι η ικανότητά της να αυξήσει την άλιπη μάζα σώματος, και γι ‘αυτό ορισμένοι bodybuilders που έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και δεκαετίες. Dbol ενισχύει τόσο την σύνθεση των πρωτεϊνών και επίσης γλυκογονόλυση πολύ έντονα.

Εδώ είναι τα κορυφαία 7 Dianabol Οφέλη:

1. Αυξάνει την κατακράτηση αζώτου

Για να αυξηθεί η μυϊκή τους ιστούς σας, θα πρέπει να λάβει ακόμη πιο υγιείς πρωτεΐνες από ό, τι χρησιμοποιεί το σώμα σας. Υγιή πρωτεΐνη είναι το δομικό στοιχείο για την μυϊκή μάζα. Dianabol βοηθά το σώμα σας να κερδίσετε στο έπακρο την υγιεινή πρωτεΐνη που τρώτε. Μεγαλύτερη κατακράτηση αζώτου σημαίνει θα έχετε σίγουρα πολύ πιο υγιή πρωτεΐνες για να χτίσει ακόμη περισσότερη μυϊκή μάζα.

2. Ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση

σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών είναι η διαδικασία κατά την οποία οι υπηρεσίες επισκευής του σώματος και σας αλλάζει σπασμένα υγιείς πρωτεΐνες. Είναι ευθεία που συνδέονται με την ανάπτυξη μυϊκού ιστού, καθώς και ανάρρωση όταν τοποθετείτε το στρες στο σώμα σας από το να εργάζονται έξω το σώμα σας χρειάζεται για να αντικαταστήσει τις υγιείς πρωτεΐνες βλάβη με το καινούργιο και πιο ισχυρές. Με την αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, θα αναπτύξει όλο και πιο αποτελεσματική μάζα μυϊκού ιστού. Σίγουρα επίσης θα ανακάμψει ταχύτερα από τις προπονήσεις.

3. Ενισχύει ελεύθερης τεστοστερόνης

Η τεστοστερόνη είναι η ανδρική ορμονική παράγοντας που ευθύνεται για πολλά κρίσιμα σημεία που μας επηρεάζουν κάθε μέρα. Οι υψηλότερες της τεστοστερόνης προκαλεί επιπλέον αύξηση της μυϊκής μάζας, μεγαλύτερη λίμπιντο, ταχύτερη ανάρρωση μετά την προπόνηση, αλλά και τη συνολική ευημερία. Είναι το πιο σημαντικό ορμονικό παράγοντα για την κατασκευή της μυϊκής μάζας και επίσης ανθεκτικότητα. Έχοντας υψηλότερους βαθμούς τεστοστερόνη κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας των μυών, τόσο πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

4. Ενίσχυση της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων

Ερυθρών φέρνει το οξυγόνο με το σώμα. Dianabol ενισχύει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων η οποία προκαλεί μεγαλύτερη ροή οξυγόνου. Θα μπορούσε να βοηθήσει με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την αντοχή, ενώ η κατάρτιση.

5. Βελτιωμένη δύναμη

Ένα πλεονέκτημα Dianabol οι περισσότεροι πελάτες να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση Dianabol είναι σημαντικά κέρδη σκληρότητα. Το σώμα σας θα έχει σίγουρα μεγαλύτερη τεστοστερόνη, αλλά και να ανακτήσει πολύ πιο γρήγορα από τις ασκήσεις. Θα βοηθήσει σίγουρα το σώμα σας να αναπτύξει ακόμη περισσότερο αντοχή σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

6. Η απώλεια βάρους

Dianabol αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Το αποτέλεσμα των υψηλότερων επιπέδων τεστοστερόνης είναι ένα λεπτό και καλλίγραμμο σώμα. Το σώμα σας σίγουρα θα κάψει περισσότερο λίπος, διατηρώντας παράλληλα και την ανάπτυξη πιο μυϊκή μάζα.

7. Μείωση Κόπωση

Τα αποτελέσματα των Dianabol Ελαχιστοποίηση Κόπωση. Επειδή θα έχετε σίγουρα υψηλότερο βαθμό τεστοστερόνης, θα έχετε σίγουρα περισσότερη ενέργεια σε όλη την προπόνηση. Τα άτομα μπορούν συνήθως να άρει πιο δύσκολο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά εξακολουθεί να ανακτήσει γρηγορότερα μετά από τις ασκήσεις.

Πώς μπορείτε να κάνετε χρήση του Dianabol (Methandrostenolone);

Dianabol είναι συνήθως γίνεται χρήση της για να ξεκινήσει ένα διογκωτικό κύκλο. Δέκα δείχνει ότι έκανε χρήση σε ολόκληρη μια αρχική μερικές εβδομάδες του κύκλου.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλή. επιπτώσεις Dianabol είναι τόσο γρήγορα που ένα άτομο θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν σημαντική αύξηση στην ανθεκτικότητα και την αντοχή των μυών.

Θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν περισσότερα βάρη ή να ενισχύσει την επανάληψη. Θα τον βοηθήσει σίγουρα να χύμα επάνω μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρώτη χρήση του στεροειδούς.

Ενώ Dianabol είναι συνήθως κατά την έναρξη ενός κύκλου αύξησης του όγκου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα αυτόνομο συμπλήρωμα. Ωστόσο, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει για μια απίστευτα μικρή διάρκεια, γενικά τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ωστόσο, δεν τονίζουν από τη στιγμή που έπαιρνα ακόμα δει σημαντικά κέρδη παρά το σύντομο κύκλο.

Οι χρήστες Dianabol χωρίσει τη δόση σε 3. απορροφήθηκε νωρίς το πρωί, μετά από ότι πριν από την εκπόνηση και, τέλος, πριν από τη συνταξιοδότησή τη νύχτα.

Έτσι, εάν είστε, για να αρχίσει με, 30 mg την ημέρα, μπορείτε να έχετε 10 χιλιοστόγραμμα κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος, στο παρελθόν χτυπήσει το γυμναστήριο, στη συνέχεια, πριν από τον ύπνο.

Παρ ‘όλα αυτά, πολλές έμπειρους bodybuilders λαμβάνουν την πλήρη καθημερινή δόση πριν από την άσκηση. Η πεποίθηση είναι ότι το συμπλήρωμα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο κέντρο ευεξίας.

Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται ελκυστικό, δεν πρέπει ποτέ να επιχειρήσετε ότι ειδικά αν είστε αρχάριος στεροειδών άτομο. Να θυμίσουμε ότι αυτή η στρατηγική διαχείριση θα μπορούσε να δημιουργήσει μια καλύτερη πίεση στο συκώτι, και να αυξήσει τους κινδύνους ανεπιθύμητων ενεργειών.

Δοσολογία ενός κύκλου Dianabol (Methandrostenolone)

Για να δημιουργήσετε έναν κύκλο για Dianabol που βασίζονται γύρω από τη χρήση του επιπλέον ως συμπλήρωμα από ένα στεροειδές, θα πρέπει αρχικά να ρίξετε μια ματιά στην τρέχουσα τάση για ποδηλασία Dianabol, αλλά και να αξιολογήσει τι ακριβώς δεν πάει καλά με αυτό.

Ένα τακτικό κύκλο Dianabol είναι δομημένο ως 25-40mg χωρίσει όλη την ημέρα για 4-6 εβδομάδες, είτε μόνα τους ή σε επαφή με διάφορα άλλα στεροειδή.

Για να ξεκινήσει με μια δοσολογία των 25mg ή περισσότερο τυπικά ενεργοποιεί κατακράτησης του νερού. Είναι δημοφιλές ότι Dianabol έχει αρωματισμό αρκετά γρήγορα, και το μεγαλύτερο μέρος της κατακράτησης του νερού που συνήθως αποδίδεται σε μια ανάπτυξη της περίσσειας οιστρογόνων.

Ωστόσο, είναι ό, τι πιστεύουν εταιρεία μας ότι αρχικά κατακράτηση νερού προκαλείται από το σώμα που κρέμεται από το νερό, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων των Dianabol επί των ορυκτών ισορροπία του σώματος, συγκεκριμένα, η ισορροπία καλίου / νατρίου.

Αυτό σε συνδυασμό με την εν λόγω Dianabol προκαλέσει οιστρογονική παρενέργειες, επιφέρει μια πολύ νερό συσσώρευση, και επίσης καθώς υπάρχει μικρή θα μπορούσαμε να κάνουμε για την αλλαγή του όργανα ορυκτό ισορροπία, το μόνο άλλο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση αρωματισμός , γενικά με Nolvadex (tamoxifen) ή άλλα αντι-οιστρογόνα.

κύκλου Dianabol δεν είναι η μόνη τεχνική όμως, με τη μείωση της δόσης, πολύ λιγότερο του φαρμάκου θα αρωματίζει, η οποία προκαλεί πολύ λιγότερα οιστρογόνα και επίσης πιο σημαντικά πολύ λιγότερο κατακράτησης του νερού. Μείωση της φαρμακευτικής αγωγής σε όλη ενός κύκλου θα οδηγήσει σε μοίρες οιστρογόνων πέφτουν αργά, γι ‘αυτό πρέπει να ξεκινήσει τον κύκλο με μειωμένη δόση των 10-20 mg κάθε μέρα.

Διαιρώντας τη δόση όταν κάνετε χρήση μιας μικρής δόσης δεν έχει νόημα, καθώς θα αποκτήσουν μια πολύ μειωμένη κορυφή του φαρμάκου. Έτσι, σε αυτή την κατάσταση, το καλύτερο είναι να το πάρετε σε μια ενιαία δόση το πρωί (ιδανικά με χυμό γκρέιπφρουτ).

Αν και αυτό σίγουρα δεν θα σταματήσει μειώσεις όλων των φυσικών τεστοστερόνης, μπορεί να μειωθεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, καθώς το σώμα σας θα εξακολουθούν να έχουν μεγάλες διάρκειες αργότερα μέσα στην ημέρα, όταν υπάρχει μικρή τεστοστερόνης ρέει, και έτσι θα μπορούσε να εξακολουθούν να παράγουν μερικά.

Επί του παρόντος, αν κοιτάξουμε τη διάρκεια του κύκλου, 4-6 εβδομάδες φαίνεται επίσης μικρή για να έχει πραγματικό αντίκτυπο σε χαμηλή δόση, αλλά μόνο πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσει Dianabol για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να, ακόμα περισσότερο, κίνδυνος για το συκώτι μας;

Η υπηρεσία είναι απολύτως απαραίτητο, λαμβάνοντας τα Σαββατοκύριακα μακριά από το φάρμακο που θα δώσει σίγουρα το συκώτι μας ένα διάλειμμα από την επεξεργασία της φαρμακευτικής αγωγής.

Λόγω του μικρού χρόνου ημιζωής, οποιεσδήποτε δραστικές ενώσεις θα εξαντληθεί το σύστημά μας μέσα σε 24 ώρες από την τελευταία δόση σας. Επί του παρόντος, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να είναι βέβαιο ότι θα σας κοστίσει κέρδη, αλλά ως πραγματικότητα, αυτό θα σας κοστίσει λίγο ή καθόλου απώλειες πάροδο του χρόνου, αν δεν υπάρχει ενεργή φαρμάκου στον οργανισμό τα αποτελέσματα εξακολουθούν υφιστάμενες δηλαδή προστεθεί ενδομυϊκή νερό και επίσης ένα πρόσθετο αναβολικό ορυκτό ισορροπία.

Οι επιδράσεις αυτές συνήθως μειώνονται με τη πάροδο μερικών ημερών. Η τεχνική αυτή δεν θα πρέπει, ωστόσο, να βοηθήσει όλα-τα φυσικά τεστοστερόνης σας να επιστρέψει από αναστέλλεται κατάσταση, καθώς η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει πολύ πολύ περισσότερο.

Αν πάρουμε διακοπές Σαββατοκύριακου μακριά και επίσης να κάνουν χρήση των χαμηλότερη δόση, θα πρέπει, θεωρητικά, να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν Dianabol για δέκα εβδομάδες χωρίς προβλήματα.

Ένας εύκολος λίγο μαθηματικά μπορεί να δείξει τον παράγοντα αυτό καλύτερα:

 • 6 εβδομάδες @ 25mg ημερησίως = 1050mg του Dianabol στη συνολική
 • Δέκα εβδομάδες με τα Σαββατοκύριακα μακριά @ 15 mg κάθε μέρα = 750 mg του Dianabol συνολικά

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, το συκώτι σας θα βελτιώσετε λιγότερο Dianabol σε σύγκριση με το ένα τρέχοντα κύκλο, προσθέστε αυτό, μπορείτε να κάνετε τα κέρδη για δέκα εβδομάδες αντί για 6, και με λιγότερες παρενέργειες, και θα έχετε ένα σταθερό κύκλο .

Τρόποι για να διόγκωσης με Dianabol (Methandrostenolone);

Τα κέρδη που παράγονται από τη χρήση των Dbol δεν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των χρηστών. Η πλειοψηφία των χρηστών θα όντως συνήθως αντιμετωπίσετε τα ίδια είδη των μέσων μαζικής κέρδη δομή από αυτήν την ουσία.

Ως πρώην τόνισε, είναι, ως επί το πλείστον, ένα αναβολικό στεροειδές καλύτερο που χρησιμοποιούνται για τον σκοπό της μυϊκής μάζας, δύναμης και όγκου εφαρμογές.

Ο απλός χρήστης θα πρέπει να αναμένουμε σημαντικές ποσότητες αύξηση του σωματικού βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πολλές συνήθως δύο εβδομάδες ανταποκρίνονται στην αρχική διαχείρισης.

Σε δόσεις των 20 mg την ημέρα, τα κέρδη των 10-15 κιλά. Σε ένα θέμα μερικών εβδομάδων δεν είναι ασυνήθιστο, ειδικά για τους αρχάριους.

Αλλά όπως πρέπει κανείς να προβλέψει από μια ουσία όπως αυτή, δεν είναι όλη αυτή η μάζα είναι συνήθως άπαχο μυών.

Dianabol είναι γνωστή για την οιστρογονική αποτελέσματα της στην αύξηση του σωματικού νερού διαφήμιση και τη διατήρηση εφικτό το λίπος, το οποίο θα μπορούσε να κάνει ένα μεγάλο τμήμα του κάθε προσφερόμενο ποσό της μάζας κέρδος.

Εάν εκτελείτε του μαζί με ένα Πρόληψη της αρωματάσης, κατακράτηση νερού που προήλθε από οιστρογόνα μπορούν να αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από.

Αυτό είναι όταν τα καλύτερα, αλλά και ρεαλιστική αύξηση της άλιπης μάζας θα μπορούσε να αντιμετωπίσετε, όταν ακόμη πιο λογικά άπαχο κέρδη μάζα αναμένεται να είναι στη σειρά 5-10 κιλά. Μέσα από την πρώτη δυο εβδομάδες.

Dianabol (Methandrostenolone) παρενέργειες

Dianabol είναι ένα ισχυρό αναβολικό, με μέτρια έως υψηλή ανδρογόνο κορυφαίες ποιότητες. Ως ένα από τα ισχυρότερα οδοντιατρική στεροειδή που προσφέρονται, ανεπιθύμητες ενέργειες Dianabol πρέπει να έχουμε κατά νου όταν κάνει έναν κύκλο.

Εδώ μερικές Dianabol (Methandrostenolone) παρενέργειες:

 • Γυναικομαστία (αρσενικό εξάρτημα προτομή). Προκάλεσε όταν Dianabol αρωματίζει τεστοστερόνης, μετατρέποντάς την σε οιστρογόνα και προβάλλει στο σώμα, αρσενικό ευαισθησία μπούστο.
 • Γενικευμένη στρες όργανο του σώματος και το άγχος (που αποτελείται από την καρδιά και διάφορα άλλα ουσιώδη όργανα). Είναι ενεργοποιημένης από υπερβάλλον κατακράτηση νερού ή μετεωρισμού, μια άλλη αρνητική επίδραση της μειωμένης τεστοστερόνης και επίσης αυξημένη μοίρες οιστρογόνων.
 • Υπέρταση. Dianabol μπορεί να είναι σοβαρές για εκείνους που έχουν ήδη υψηλή πίεση του αίματος και μπορεί να προκαλέσει υπέρταση σε άτομα που δεν έχουν προηγουμένως δοκιμάσει.
 • Αναποτελεσματική βαθμούς χοληστερόλης. Dianabol είναι μια άλλη από τις συνήθεις παρενέργειες, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει την «κακή» χοληστερόλη στο σώμα σας.
 • Ηπατική (ήπαρ) δυσλειτουργία και αποτυχία μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη ή θάνατο. Dianabol είναι ένα προφορικό αναβολικό στεροειδές το οποίο είναι ένα από τα πολλά περισσότερα ήπατος-τοξικά σκευάσματα στην αγορά.
 • καταστολής της τεστοστερόνης. Dianabol καταστέλλει την τεστοστερόνη σύμφωνα με σχεδόν σίγουρα θα ήταν πράγματι απαιτείται η ανάγκη για εξωγενή θεραπεία τεστοστερόνης, με βάση τις τυπικές ενδείξεις.

Dianabol δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κυρίες καθώς τα αντρικά ιδίως παρενέργειες είναι πιο πιθανό να είναι εξειδικευμένο και επίσης μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη. Dianabol είναι ένα μη ασφαλές στεροειδές με παρενέργειες για να ταιριάζει με τη δύναμη και διάσταση κέρδη.

Top 3 (τρία) είναι ασφαλείς και νόμιμη αναβολικά Dianabol (Methandrostenolone) στεροειδή διαφορετικό σε 2019

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνεται να κάνουν χρήση των νομικών Dianabol, το οποίο είναι μια παραλλαγή των αναβολικών στεροειδών που σας προσφέρει τα ίδια οφέλη όπως η κανονική Dianabol (Methandrostenolone) δίνει, εκτός από χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό? Πραγματικά, δεν υπάρχει. Νομική Dianabol (Methandrostenolone) στεροειδούς αναπληρωματικού χρήσεις 100% all-φυσικά ενεργά συστατικά, σε αντίθεση με τα κατασκευασμένα αυτά που ενεργοποιούν ορισμένες επικίνδυνες παρενέργειες από την τακτική Dianabol, όπως η δηλητηρίαση από το ήπαρ και η περίσσεια οιστρογόνων.

Εάν προσπαθείτε να βρείτε μια νόμιμη επιλογή Dianabol, τότε ίσως να έχουν ανακαλύψει D-Bal από Crazy Bulk, DRILL MASTER από Marine Muscle, Και επίσης ϋ-Bal Max. Ποιο προϊόν θα πρέπει να αγοράσετε για να αποκτήσετε τα πιο ουσιαστικά αποτελέσματα;

D-Bal (Dianabol) από Crazy Bulk

D-Bal (Dianabol) from Crazy BulkD-Bal από Crazy Bulk είναι νομικό Dianabol (Methandrostenolone) αναβολικό στεροειδές εναλλακτική λύση, η οποία έχει μόνο ένα από μια από τις πιο δημοφιλείς και προ-ανήκει αναβολικά στεροειδή της διηνεκές.

Η πραγματικότητα είναι ότι Dianabol (Methandrostenolone) απαγορεύεται και επίσης θα μπορούσε να δημιουργήσει ορισμένες σημαντικές παρενέργειες, όπως γυναικομαστία (τύπος βυζιά), αυξημένη χοληστερόλη, υψηλή πίεση του αίματος, καθώς επίσης και τη βία στο ήπαρ θα μπορούσε να συνδεθεί με τη λήψη του.

(Διαβάστε: D-Bal νομική Dianabol στεροειδή εναλλακτική επανεξέτασης για την οικοδόμηση μυϊκή μάζα γρηγορότερα)

Ετσι, D-Bal είναι οι σωστές στεροειδή επιλογή Dianabol που παράγονται από φυσικά ενεργά συστατικά και επίσης ακίνδυνη στη χρήση, διότι χωρίς αρνητικές Dianabol παρενέργειες.

Αυτό το προϊόν είναι 100 τοις εκατό με βάση φυσικά υλικά και βότανα απομακρύνει. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως ασφαλή για χρήση από κάθε υγιές και ισορροπημένο άτομο.

D-Bal είναι απαραίτητη και επίσης ίδια οφέλη με Dianabol στεροειδή χωρίς ανασφαλείς δυσμενείς επιπτώσεις που αν αναζητάτε κάποιο σκληρό μυών να πάρει στο γυμναστήριο σε όλη τη διάρκεια όγκου τους, επειδή η κύρια λειτουργία του συμπληρώματος είναι να αναπτύξει τη μυϊκή μάζα.

Το στοιχείο αυτό πηγαίνει πέρα, επειδή οι πελάτες συχνά αναφέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Κάτω από ένα ζευγάρι των D-Bal πλεονεκτήματα:

 • D-Bal είναι ένα στεροειδές επιλογή ακίνδυνη και νομικών Dianabol
 • Μπορεί να επιτρέψει την ενίσχυση της ανάπτυξης των μυών
 • Άνοδος σύνθεση υγιή πρωτεΐνη που προκαλώντας μαζική ανάπτυξη των μυών
 • Δεν δυσάρεστες παρενέργειες Dianabol
 • Ενίσχυση κατακράτηση αζώτου
 • Θα μπορούσε να βελτιώσει βαθμό το ενδιαφέρον σας
 • Ενδεχομένως αυξάνει την αντοχή και την αντοχή επίσης
 • 100% all-φυσικά συστατικά
 • Δεν συνταγή που απαιτείται
 • Εύκολο στη χρήση, επειδή είχε ληφθεί από το στόμα

Buy D-Bal (Dianabol)

DRILL MASTER από Marine Muscle

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER από Marine Muscle διατυπώθηκε είναι νομικό Dianabol στεροειδή επιλογή που έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για να αυξήσει την κατακράτηση αζώτου και να ανάψει μια αποτελεσματική αναβολική κατάσταση μέσα στο σώμα σας για μυϊκή ανάπτυξη των ιστών.

DRILL MASTER συνιστάται για τα άτομα στο Ηνωμένο ΚΡΑΤΟΣ που αναζητούν γρήγορη μυϊκή μάζα κέρδους, αλλά και εκρηκτικός σκληρότητα. DRILL MASTER Είναι επίσης ιδανικό ως ένα ακόμη νομικό στεροειδών για τους ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσουν τα κέρδη τους στο μεταξύ την προπόνηση ή τον κύκλο εκπαίδευσης.

(Διαβάστε: Θαλάσσια επανεξέταση Δάσκαλος Μυϊκή ΑΣΚΗΣΗ: μια νέα Dianabol ασφαλούς και νόμιμου dbol made in USA)

DRILL MASTER θα μπορούσε να αυξήσει το μαζικά υγιή διαδικασία πρωτεϊνικής σύνθεσης που επιτρέπει το σώμα σας να αυξήσει σημαντικά την ποσότητα αζώτου που θα διατηρήσει σίγουρα στο μυϊκό ιστό.

Ενίσχυση της ποσότητας του αζώτου θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ώθηση σε υγιείς πρωτεΐνη για μυϊκή ανάπτυξη των ιστών να είναι μεγαλύτερα. Μόλις δύο σύντομες εβδομάδες, θα δείτε σίγουρα ορατά οφέλη, αλλά και να αισθάνονται πιο ζωντανοί και στον έλεγχο.

DRILL MASTER επίσης περιλαμβάνει 10 mg της DHEA που μπορεί να βοηθήσει το σώμα να ενισχύσει βαθμούς σας της τεστοστερόνης για την εκρηκτική αύξηση των μυών.

Εδώ το πλεονέκτημα της DRILL MASTER από Marine Μύες:

 • Αποκτήστε μυς σας πιο εύκολη και πολύ πιο γρήγορα
 • Η αύξηση της αντοχής σας, αλλά και την αντοχή
 • Η προώθηση της κατακράτησης αζώτου στο muscleEnhance έμφαση σας και το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της προπόνησης
 • Ενισχύστε το επίπεδο τεστοστερόνης για μέγιστη άσκηση
 • Ασφαλείς και δεν έχει παρενέργειες Dianabol
 • 100% επιλογή στεροειδή νόμιμη Dianabol

Buy DRILL MASTER

D-Bal Max

D-Bal MaxD-Bal Maxείναι η λύση για τα άτομα ή bodybuilder που ψάχνει όλα τα οφέλη της Dianabol, ωστόσο, καμία από τις δυσμενείς παρενέργειες. D-Bal MAX είναι νομικό, αλλά και μια ασφαλής επιλογή για να Dianabol. Παράγεται και παρέχονται από επικαλείται και, επίσης, θεωρείται τομέα συμπλήρωμα leaders– BAUER Ομάδα DMCC.

D-BAL Max σίγουρα θα σας δώσει την ωμή δύναμη, αλλά και γελοία τα κέρδη που θα λάβει σίγουρα από Dianabol, ένα από ένα από τα πιο ισχυρά, προτιμώνται στεροειδή όλων των εποχών χωρίς διακοπή ο κανονισμός, επειδή D-Bal Max είναι νόμιμη αναβολικά στεροειδή εναλλακτική της Dianabol.

Αυτή η νομική αναβολικά στεροειδή διαφορετικό συμπλήρωμα λειτουργεί επαρκώς για να υποστηρίξει την ανάπτυξη μυϊκού ιστού, αλλά και ακόμη πιο έντονες ασκήσεις. δραστικά συστατικά της σύνθεσης βελτίωση υγιεινή πρωτεΐνη, τη διατροφή των μυών προσφορά, και επίσης να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό.

Η επίσης να μειώσει την κατανόησή σας της κόπωσης, καθιστώντας έτσι θα μπορούσατε να ξεκινήσουμε από περισσότερες επαναλήψεις. Όταν μπορείτε να ασκηθείτε σκληρότερα, λιγότερο πόνο, και επίσης να δείτε τα αποτελέσματα πιο γρήγορα, θα είστε πολύ πιο αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους στόχους σας.

D-Bal Max οικειοποιείται για να ληφθούν από τα κορίτσια και κύριοι εξίσου, καθ ‘όλη διόγκωσης κύκλους ακριβώς όσο πιο ψηλά σε όλη τη διάρκεια της κοπής, κάνοντας τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα είναι εφικτό για τους λάτρεις της γυμναστικής και των δύο φύλων.

Ολα D-Bal Max νομική Dianabol εναλλακτική πλεονεκτήματα:

 • Αποκτήστε το πιο έξω από την ανάπτυξη των μυών
 • Αντικατάσταση λίπος με τη μυϊκή μάζα
 • Επιτάχυνση της μυϊκής αποκατάστασης των ιστών επιπλέον ενίσχυση της στον τομέα της ενέργειας σημαντικά
 • Την ενίσχυση της τεστοστερόνης, ΑΤΡ, και επίσης IGF-1 επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προπονήσεις
 • Όλα τα φυσικά συστατικά τύπου make D-Bal Max δεν έχει παρενέργειες
 • Γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες

Buy D-Bal Max

συμπέρασμα

Dianabol (Methandrostenolone) is an outstanding efficiency and also muscle mass building contractor. Dianabol could be made use of “on and also off period.” It also could be utilized alone but should not.

Begin indicates the start of stacked cycle in the core. Body builders and also weight lifters utilize this for fast muscle build up and also improved efficiency.

The majority of Bodybuilders stack their steroid, based upon their objectives (Mass building vs. Cutting). Always take care and utilize the lowest possible dosage if you are even thinking about taking an androgenic compound, particularly high ones like Dianabol.

In the end buying dianabol online is suitable and also with no legal concerns. However, it might not be the most common route to purchase. You need to research your websites to make certain they are not underground labs.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.