site
stats

Κλενβουτερόλη ως λίπος καυστήρα για bodybuilding

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, μεγαλύτερη από 3 από κάθε 5 μεγάλους οι σκεφτεί υπέρβαροι.

Επιπλέον, μεγαλύτερη από 1 από κάθε 3 grownups λαμβάνονται υπόψη υπέρβαρα.

Με το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σχετίζονται με το βάρος σπειροειδώς δικαίωμα σε δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη θεραπεία, είναι ότι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει μια τέτοια μεγάλη αγορά για τα προϊόντα καύσης του λίπους εκεί έξω.

Η κλενβουτερόλη είναι ένα ισχυρό λίπος καυστήρα σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για την απόδοση-ενίσχυση από τους αθλητές να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα και τη μείωση του σωματικού λίπους για bodybuilding.

Αυτό γίνεται συνήθως χρήση από bodybuilders, αλλά και διασημότητες του Χόλιγουντ (οι άνθρωποι που πρέπει να ρίξει το λίπος γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα) όταν θέλουν να πάρουν άρπαξαν γρήγορα.

Ακριβώς ό, τι είναι κλενβουτερόλη;

Κλενβουτερόλη, το πλήρες όνομα είναι κλενβουτερόλη υδροχλωρική, που ονομάζεται επίσης «Clen» για συντομία, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για ασθενείς με άσθμα, ωστόσο, έχει πάρει δημοτικότητα ως λίπος καυστήρα για bodybuilders.

Η κλενβουτερόλη δημιουργήθηκε αρχικά ως βρογχοδιασταλτικό για τη θεραπεία και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ιπποειδών βρογχικό άσθμα.

Η χημική ονομασία της κλενβουτερόλη (Clenbuterol Hydrochloride) είναι 4-αμινο-αλφα- [(τριτ-βουτυλαμινο) μεθυλ] -3, 5-διχλωροβενζυλική αλκοόλη μονοϋδροχλωρική.

Κατατάσσεται ως Beta 2 συμπαθητικομιμητικά φάρμακα, σκόπιμα αναπτύχθηκε ως κύριο διεγερτικό του νευρικού συστήματος.

Εκτός από το ότι χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του άσθματος, κλενβουτερόλη έχει πράγματι έρθει να είναι εμφανή ως συμπλήρωμα καύση του λίπους. Αυτό είναι λόγω των επιπτώσεων της στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και τη μείωση του λίπους.

κλενβουτερόλη ενισχύει ουσιαστικά την αποτελεσματικότητα ενός επαγγελματία αθλητή, αλλά και σωματική διάπλαση και γίνεται χρήση της σε βάθος στην περιοχή του bodybuilding.

Είναι ένα ισχυρό ένωση λίπος καυστήρα με σημαντική μυϊκού ιστού διατηρώντας και τα αποτελέσματα bodybuilding.

Η κλενβουτερόλη ή Clen άμεσα διαθέσιμες σε διαφορετικά είδη, όπως κάψουλες, δισκία, σιρόπια, αντλίες, και ενέσιμο διάλυμα.

Το πώς ακριβώς λειτουργεί η κλενβουτερόλη ως λίπος καυστήρα για bodybuilding;

Η κλενβουτερόλη είναι ένα από τα καλύτερα θερμαντικά σώματα λίπους στο bodybuilding. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να γίνει κατάχρηση από τους αθλητές να μειώσει το λίπος αμέσως και επίσης κατασκευάσει άπαχο μυών.

Μοιάζει με επινεφρίνη και η σαλβουταμόλη ακόμα τα αποτελέσματα ως διεγερτικό είναι ισχυρότερη και διαρκεί περισσότερο.

Η κλενβουτερόλη εργασία σε αυξήσεις η κίνηση οξυγόνο, πίεση του αίματος, καρδιαγγειακή ικανότητα και τους φορείς ρυθμό μεταβολίζουν λίπος.

Η κλενβουτερόλη επιπροσθέτως χρησιμοποιείται για να ρίξει το λίπος καθόσον εγείρει πλήρη μεταβολική καθήκον με την προώθηση των βήτα-2 υποδοχείς που προκαλούν το σώμα να χρησιμοποιήσει το αποθηκευμένο λίπος.

Αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη θερμοκρασία του σώματος, η οποία αυξάνει το ποσοστό του μεταβολισμού.

Η κλενβουτερόλη είναι ικανός να ενισχύει το επίπεδο θερμοκρασίας του σώματος, η οποία έχει πράγματι αποκάλυψε να έχουν μια επίδραση στη μείωση του βάρους.

Για άλλη μια φορά, αυτό οφείλεται στο ότι λειτουργεί ως βήτα-2 διεγερτικό, που ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού να καίει θερμίδες.

Καθώς επίπεδο θερμοκρασία αυξάνεται, τα λιποκύτταρα ενίσχυσε και επίσης η δυσλειτουργία των τριγλυκεριδίων αυξάνεται. Ως εκ τούτου, το σώμα είναι καλύτερα σε μεταβολισμό

Σας επιτρέπει να κάψετε λίπος διατηρείται θερμίδες (λίπος του σώματος σας) ως ενέργεια πριν φτάσετε σε διάφορες άλλες πηγές καυσίμων.

Κλενβουτερόλη επιπλέον θα προκαλέσει σίγουρα μια νευρική ανορεξία η οποία μπορεί να είναι εξίσου απαραίτητη για εκείνους που δεν μπορούν να διαχειριστούν τις διατροφικές τους.

Γιατί οι άνθρωποι παίρνουν κλενβουτερόλη ως λίπος καυστήρα για bodybuilding;

Κλενβουτερόλη αρχικά έκανε χρήση αναβολικών στεροειδών από τους χρήστες ως λίπος καυστήρα συσκευή, έχει αποκτήσει πρόσφατα δημοτικότητα μετά την κύρια αστέρια θα χρησιμοποιηθεί για να αδυνατίσετε.

Είναι συνήθως χρησιμοποιούνται ως φάρμακο για να ρίξει το σωματικό λίπος και επίσης το βάρος ενώ διατηρεί τη μυϊκή μάζα και επίσης αυξήσεις του σωματικού αντοχή.

Κλενβουτερόλη ήρθε να αναφέρεται ως ένα βασικό σχέδιο διασημότητα διατροφής λόγω εμφανής η χρήση της από διασημότητες, αλλά και φήμης επαγγελματίες αθλητές.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η κλενβουτερόλη μπορεί να ενισχύσει χωρίς λίπος μάζα σας και να ενισχύσει τις βασικές μεταβολικό ρυθμό σας (BMR), ενώ ενεργεί ως αντι-καταβολικές και αναβολικές.

Μια ερευνητική ανασκόπηση στοιχείων από 2 τοπικές δηλητηριώδη εγκαταστάσεις ουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακάλυψαν ότι σε 11 από τα 13 αναφερθεί περιπτώσεις των ανθρώπων που παίρνουν κλενβουτερόλη, που είχε χρησιμοποιηθεί για παράγοντες διαχείρισης βάρους ή ως συστατικό μιας ρουτίνας bodybuilding.

Μεταξύ των μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων της κλενβουτερόλη είναι ότι θα μπορούσε να ελαχιστοποιηθεί σημαντικά στην κοιλιακή χώρα και σπλαχνικού λίπους, το οποίο το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή λίπος καυστήρα για την κοπή κύκλους.

Μαζί με αυτό, κλενβουτερόλη θα μπορούσε ομοίως να κάνει χρήση της για να βοηθήσει στην ανάκτηση όταν γίνεται χρήση της ως φαρμακευτική θεραπεία μετά κύκλου αμέσως μετά την ολοκλήρωση ή στο τέλος ενός στεροειδούς κύκλου.

Η κλενβουτερόλη είναι ως προτιμώμενα μεταξύ των γυναικών όπως είναι με τα αρσενικά.

Κλενβουτερόλη δεν δημιουργεί τις κανονικές ανδρογόνες παρενέργειες που άλλα στεροειδή προκαλέσει, όπως η τριχοφυΐα του προσώπου ή την ενίσχυση της φωνής.

Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες bodybuilders συνήθως ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για ένα πιο ασφαλές μέσο για την κατασκευή τους μυς τους χωρίς να καθίσταται εξαιρετικά αρρενωπός.

Αυτό είναι επειδή τα αποτελέσματα ανακατανομή των κλενβουτερόλη δεν συνδέονται με ανδρογόνες παρενέργειες, όπως η διεύρυνση του δέρματος, την εμβάθυνση της φωνής, αλλά και του προσώπου τρίχα.

Είναι κλενβουτερόλη ασφαλές ως λίπος καυστήρα για bodybuilding;

Όπως και οι περισσότερες από τις ουσίες που επαγγελματίες αθλητές χρησιμοποιούν για τον καυστήρα λίπους και βελτίωση της αποτελεσματικότητας, ανεπιθύμητες ενέργειες Κλενβουτερόλη μπορεί και να μην πραγματοποιηθεί.

Μερικά από αυτά είναι μέτρια και εξαφανίζονται από μόνα τους με τον καιρό, όμως, άλλοι μπορεί να καταλήξει να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό ή κλινικά σημαντική.

Κάθε πρόσωπο που λαμβάνει υπόψη τη χρήση κλενβουτερόλη ως γρήγορη διαδρομή για αδυνάτισμα κάτω, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον κατάλογο των κλενβουτερόλη παρενέργειες πολύ καλά και επίσης να αποφασίσει κατά πόσον το όφελος της απώλειας βάρους υπερβαίνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τη λήψη κλενβουτερόλη.

ανεπιθύμητες ενέργειες Κλενβουτερόλη μοιάζει με εκείνη των υψηλά επίπεδα καφεΐνης, εφεδρίνη, και διάφορες άλλες τονωτικές σε διαφορετικά επίπεδα, όπως:

 • ζαλάδα
 • καρδιά αίσθημα παλμών
 • στρες και το άγχος
 • ακανόνιστη εφίδρωση
 • υπερ-θέρμανση
 • θέματα της αρτηριακής πίεσης
 • καρδιακά προβλήματα

Ο καλύτερος τρόπος για να τους αποκρούσει περιλαμβάνει ξεκινώντας με μια χαμηλή δόση. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξετάσετε την αντίσταση σας καθώς προοδευτικά αυξάνεται η δόση.

Αν πραγματικά δεν αισθάνονται καμία από τις παρενέργειες, που είναι καλά και επίσης καλό. Αυτό δεν σημαίνει την ένωση εργασίας, απλά ότι το σώμα σας είναι ανθεκτικό στην επίδραση.

ανεπιθύμητες ενέργειες Κλενβουτερόλη του καυστήρα λίπους επιπλέον bodybuilding είναι γνήσια και θα έπρεπε να πάντοτε να εξετάζονται.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε Κλενβουτερόλη ως λίπος καυστήρα για bodybuilding, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει την πλήρη βαθμό τις παρενέργειες και πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Ενώ οι παρενέργειες κλενβουτερόλη είναι πραγματική, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν μέθοδοι για να το διαχειριστεί, και παίρνοντας τη σωστή δοσολογία αυτά θα μπορούσαν να είναι περιορισμένη.

Πώς μπορείτε να την ασφαλή χρήση κλενβουτερόλη ως λίπος καυστήρα για bodybuilding;

Για να αυξήσει τόσο την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η πλειοψηφία των bodybuilders κάνουν χρήση της Κλενβουτερόλη σε κύκλους.

Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να το πάρετε για 2 εβδομάδες και μετά από αυτό να πάει μακριά το για 2 εβδομάδες και ούτω καθεξής. Άλλες bodybuilders που χρησιμοποιούν ένα μόνο βραχυπρόθεσμα να κάψει αυτό το τελευταίο κομμάτι του λίπους δεν μπορεί να εμφανιστεί για να εξαλειφθεί με διαφορετικό τρόπο.

Μερικοί bodybuilders θα έχουν πλέον κύκλους από αυτό σε σχέση με σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορούν να το πάρετε για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια να σταματήσει αυτό για έξι εβδομάδες και ούτω καθεξής.

Συνήθως μιλάμε, πολλοί bodybuilders θεωρούν κλενβουτερόλη πιο ασφαλείς όταν χρησιμοποιούνται σε κύκλους ή χρησιμοποιούνται μόνο για λίγο χρονικό διάστημα, όταν το απαιτούν πραγματικά να προτομή μέσω οροπέδιο απώλειας βάρους.

Συνιστώμενη δόση κλενβουτερόλη

Η δοσολογία κλενβουτερόλη θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά δύσκολο, και την ασφάλεια καθώς συνεχώς θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημα για όλους.

Οι δόσεις για την κλενβουτερόλη για να κάψετε λίπος σίγουρα θα ποικίλλουν. Μπορεί να είναι τόσο χαμηλά όσο 20mcg κάθε μέρα μέχρι 120mcg ημερησίως, πολλά άτομα ήθελα να μειώνεται και χτύπημα αυτό επάνω κάθε δύο ημέρες από 10mcg μέχρι να αρχίσουν να ανακαλύψετε παρενέργειες, στη συνέχεια, να το κρατήσει εκείνη τη δόση.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, 80mcg καθημερινά θα προκαλέσει σίγουρα πανικούς και να επανεξετάζει 100mcg μια μέρα θα δημιουργήσει σίγουρα καούρα.

Η κλενβουτερόλη είναι κατά προτίμηση χρησιμοποιείται σε μια 2-ημέρα και επίσης 2-ημέρα off ή 3-εβδομάδων επί και 3 εβδομάδων off κύκλου.

Ένα μεγάλο όγκο των επαγγελματιών αθλητών να λάβει 200-400 mg δισκία καλίου ή 3-4 μπανάνες, ενώ να πάρει σε ένα μόνο κύκλο κλενβουτερόλη και αυτό το φάρμακο μπορεί να καταστρέφουν όλα-τα φυσικά καλίου στον οργανισμό μερικές φορές.

Αυτή η καύση φάρμακο λίπους γενικά χρησιμοποιείται με Τ3 και οι αθλητές ενθαρρύνονται να εμμείνει σε μια υψηλή υγιή πρωτεΐνη (1,5 g το καθένα lb σωματικού βάρους), μέτρια υδατάνθρακες (0,5 g έως 1 g κάθε κιλό σωματικού βάρους), και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (0,25 g το καθένα λίβρα του σωματικού βάρους) δίαιτα.

Ήταν γνωστό ότι οι bodybuilders εμπειρογνωμόνων πήρε μια μεγάλη δόση κλενβουτερόλη που ενσωματώνονται με διουρητικά, καθώς και την κατάχρηση της σάουνας οδήγησε σε σημαντικές παρενέργειες.

συμπέρασμα

Η κλενβουτερόλη είναι εξαιρετικά αξιόπιστη σε σύγκριση με επιπλέον λίπος καυστήρα που χρησιμοποιείται για bodybuilding.

Μια εξαιρετική θερμογόνο, κλενβουτερόλη έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές για την βοήθεια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κάψτε θερμίδες.

Εκτός από την επιτάχυνση του ρυθμού με τον οποίο θα ρίξει το βάρος και να κάψει το λίπος, κλενβουτερόλη έχει σκεφτεί από τις καλύτερες λίπος καυστήρα για εκείνους που τα πετάει προγράμματα διατροφής.

Crazy Bulk Clenbutrol : Η ασφαλής και νόμιμη κλενβουτερόλη στεροειδές εναλλακτική λύση

Clenbutrol (Legal Clenbuterol alternative) from Crazy BulkClenbutrol Είναι ένα ασφαλές, αλλά και τις καλύτερες νομικές στεροειδή για την πώληση κλενβουτερόλη εναλλακτική λύση η οποία παράγεται από Crazy Bulk . Clenbutrol κήρυξε θα μπορούσαν να αναπαράγουν στεροειδών δυνατότητα κλενβουτερόλη να ρίξει το βάρος σας χωρίς να χάσει μυϊκή μάζα και δεν έχει κλενβουτερόλη παρενέργειες.

Clenbutrol περιέχει θερμογόνο ουσίες, πράγμα που σημαίνει ότι επιταχύνει την καύση του λίπους. Οι βασικές μεταβολικές αυξήσεις των ναύλων και προπονήσεις έρχονται να είναι πολύ πιο ενεργητικός. Προφανώς, που εργάζονται έξω είναι απαραίτητο για να πάρει τα αποτελέσματα.

Ένα στοιχείο, όπως Clenbutrol Ωστόσο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια των συνόδων προπόνηση. Βελτιώνει επίσης την οξυγόνωση των μυϊκών κυττάρων ιστού, προκαλώντας πολύ πιο αποτελεσματική και πολύ πιο ισχυρή ασκήσεις.

Απλά χρησιμοποιούν κλενβουτερόλη σωστά και ακολουθώντας μια σωστή δίαιτα σχέδιο μπορείτε να αδυνατίσετε δραματικά γρήγορα και να ρίξει όλο αυτό το λίπος στην κοιλιά που έχει προβληματισμένος για πολλά χρόνια.

Αν είστε μεταξύ εκείνων των ατόμων που επιθυμούν να γνωρίζουν τρόπους για να αδυνατίσετε και να ρίξει κοιλιά λίπος, ίσως Clenbutrol είναι η απάντηση για σας.

Clenbutrol Είναι ένα από τα πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό νομικές εναλλακτικές λύσεις για το στεροειδές κλενβουτερόλη που προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα. προϊόντα όπωςClenbutrol εξαρτώνται από την ισχύ του φυτού αφαιρεί να επιταχύνει το μεταβολισμό και να βελτιώσει την απώλεια λίπους. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίουςClenbutrol αξίζει έναν πυροβολισμό.

 • Ασφαλείς και νομική στεροειδή για την πώληση κλενβουτερόλη εναλλακτικές
 • Συν για την κοπή κύκλο
 • Κορυφαία επίπεδο καύση λίπους δισκία χωρίς αναγνωρισμένες παρενέργειες κλενβουτερόλη
 • Διαφημίζει φανταστική μυϊκή μάζα
 • Βοηθά αρσενικά άτομα να ρίξει το λίπος του σώματος, τη διατήρηση της μυϊκής μάζας
 • Βοηθά τις γυναίκες τους πελάτες αδυνατίσετε, τονισμένο σέξι σώμα
 • Βελτιωμένη απόδοση, αντοχή ώθηση, την αντοχή και την αντοχή
 • 100% νόμιμο συμπλήρωμα, εντελώς δωρεάν αποστολή παγκοσμίως κόστους (πάνω από 100 χώρες).

Buy Clenbutrol

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.