site
stats

Η καζεΐνη Πρωτεΐνη οφέλη, Τύποι, Παρενέργειες, δοσολογία

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή και επισκευή των μυών, αλλά και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους bodybuilders.

Μοιάζει πολύ διάφορες άλλες πρωτεΐνες κατοικίδιο ζώο, η καζεΐνη είναι μια πλήρης πρωτεΐνη, προσφέροντας γενναιόδωρη ποσότητες αναγκαίων αμινοξέων.

Σε αυτό το write-up, εμείς μόνο θα συζητήσουμε τι ακριβώς είναι η πρωτεΐνη καζεΐνη, τα οφέλη, την προτεινόμενη δόση του, παρενέργειες πρωτεΐνη καζεΐνης, και ακριβώς ποια είναι η διαφορά της καζεΐνης με πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Τι είναι η καζεΐνη πρωτεΐνη;

Καζεΐνη Η πρωτεΐνη είναι ένα υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης γάλακτος με ένα προφίλ θαυμάσια αμινοξέων. Είναι πλούσιο σε ζωτικής σημασίας αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των BCAAs, και αποτελείται από διάφορα άλλα δραστικά συστατικά, όπως το ασβέστιο, το οποίο ενισχύει την μυϊκή μάζα ανάπτυξης.

Καζεΐνη Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται πιο συχνά στην μακράς δράσης μικκυλιακό είδος του, όπου θα μπορούσε να δώσει το σώμα με αμινοξέα για περίπου 8 ώρες. Είναι ένα υψηλής νυχτερινή πρωτεΐνη, και πολλά bodybuilders αλλά και επαγγελματίες αθλητές βασίζονται καζεΐνη πρωτεΐνη για να κρατήσει την ισορροπία του αζώτου τους θετικά, ώστε να μπορούν να κατασκευάσουν μυών ενώ κοιμούνται.

Έχει μια υψηλής βιολογικής αξίας, παρόμοια με πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Πλούσιο σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για τη διαδικασία, καζεΐνη Πρωτεΐνη θα είναι μια μεγάλη βελτίωση σε πρόγραμμα διατροφής σας άσκηση.

Η καζεΐνη πρωτεΐνη προέρχεται από το γάλα, με τον ίδιο τρόπο που πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι, όμως, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Είναι λογικά αδιάλυτη και τείνει να δημιουργήσει δομές που ονομάζονται μικκύλια που αυξάνουν την διαλυτότητα στο νερό. Κατά τη διάρκεια του χειρισμού του γάλακτος, η οποία περιλαμβάνει κανονικά θερμότητα ή οξύ, τα πεπτίδια της καζεΐνης και επίσης μικκυλίου δομή έρθει να διαταραχθούν ή να μετουσιωθεί για την ανάπτυξη απλούστερων δομών.

Ως εκ τούτου, ένα ζελατινώδες προϊόν έχει αναπτυχθεί. Αυτή είναι η βάση για τους οποίους η καζεΐνη έχει ένα βραδύτερο τιμή της πέψης και οδηγεί σε μια αργή αλλά σταθερή έναρξη των αμινοξέων δεξιά στην κυκλοφορία του αίματος.

Εκτιμώντας οικοδόμοι σώμα σχεδόν παντού θα chug σίγουρα ένα κούνημα πρωτεΐνη ορού γάλακτος για μια γρήγορη απορρόφησης άσκηση μήνυμα πρωτεΐνη πόρων, καζεΐνης Η πρωτεΐνη είναι μια αργή λήψη στην πηγή πρωτεΐνης. Μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 8 ώρες για το σώμα σας να αφομοιώσει καζεΐνη πρωτεΐνη, που σημαίνει ότι ονομάζεται πρωτεΐνη «ώρα για ύπνο».

Τύποι και Μορφές καζεϊνική πρωτεΐνη

Τα δύο κύρια είδη της καζεΐνης πρωτεΐνης είναι:

  1. Micellar καζεΐνη πρωτεΐνη, η πλέον προτιμώμενη είδος στη διατροφή αθλητικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και
  2. Καζεΐνη προϊόν υδρόλυσης πρωτεΐνης, η οποία είναι predigested και επίσης εμποτισμένο με μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με μέχρι μικυλλιακή πρωτεΐνη καζεΐνης.

Καζεΐνη Πρωτεΐνη θα μπορούσε επιπλέον να χωριστεί σε 3 κύριους τύπους:

  1. αυτόχθονες ολόκληρη την πρωτεΐνη καζεΐνη γάλακτος από νωπό γάλα,
  2. Τυρί καζεϊνική πρωτεΐνη, και επίσης
  3. πρωτεΐνη Βιομηχανική καζεΐνη.

Καζεΐνη Πρωτεΐνη συνήθως εκχυλίζεται κάνει χρήση του οξέος ή / και θερμική επεξεργασία, και επίσης εκεί βρίσκεται ένα τεράστιο μέρος του προβλήματος.

Πολλά καζεΐνη Πρωτεΐνη προϊόντα στην αγορά είναι υποβαθμισμένα σε ποιότητα, και μπορεί επίσης να περιέχουν δηλητηριώδη καταθέσεις. Όταν πρόκειται για την αξία του ως ένα πλεονεκτικό πρωτεΐνη για την μυϊκή ανάπτυξη των ιστών, απόψεις και επίσης κλινικές αποδείξεις διαφέρει ανάλογα με τις πληροφορίες.

Επιπλέον, πολλοί έχουν καζεΐνης ευαισθησίες πρωτεΐνη, και επίσης αν έρθει κάτω από την ταξινόμηση αυτή, που πιθανότατα θα θέλετε να μείνετε μακριά από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης καζεΐνης, παρά ακριβώς πόσο ψηλά την κορυφαία ποιότητα. Συνήθεις παρενέργειες της καζεΐνης πρωτεΐνης περιλαμβάνουν την κατανάλωση ή καύσος, φούσκωμα, αλλεργικές αντιδράσεις ή κακή επίγευση.

συμπληρώματα πρωτεΐνης όπως καζεΐνη πρωτεΐνη παρομοίως αντενδείκνυται για άτομα με νεφρική ή ηπατική νόσο, διότι θα χρειαστεί να είναι προσεκτικές όσον αφορά τον περιορισμό της πρόσληψης πρωτεϊνών τους.

οφέλη πρωτεΐνη καζεΐνης

Ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα της καζεΐνης Η πρωτεΐνη είναι μακρά πέψη του, η οποία ενεργοποιεί το σώμα που πρέπει να παρέχονται με τις κατάλληλες δόσεις των αμινοξέων για πολυάριθμες ώρες, η οποία απαιτείται για την ανάπτυξη μυϊκού ιστού.

Καζεΐνη Πρωτεΐνη που λαμβάνεται με αυτόν τον τρόπο είναι ένα εντελώς φυσικό στοιχείο. Τα οφέλη από τη χρήση αυτό μπορεί κυρίως να εργαστεί από θεατών γυμναστήριο που θα ήθελαν να δώσουν μυϊκούς ιστούς τους με συνεχή παροχή πρωτεϊνών, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταξύ των ασκήσεων.

1. Διαρκεί περισσότερο στο σύστημά σας

Μεταξύ ένα από τα πιο συζητημένα πλεονεκτήματα της καζεΐνης Η πρωτεΐνη είναι χρονισμό της. Αναγνωρίζεται να δώσει αίμα σας μια αργή και σταθερή ροή των αμινοξέων. Διαρκεί στην κοιλιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα που σχηματίζουν σφαιρίδια της πρωτεΐνης.

Έχοντας πρωτεΐνες καζεΐνη θα απογοητεύσει υπέροχο οδηγήσει σε bodybuilding. Αλλά όταν αρχίζουν να έχουν ένα ποτήρι καζεΐνης πρωτεΐνης σωστά πριν να πάνε για ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκτά όλο το βράδυ για να εργαστούν στο σώμα σας, αλλά και να αποκαλύψει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

2. Βελτιώνει μεταβολικός ρυθμός

Προσπαθώντας να αυξήσει τις ευκαιρίες σας για την απώλεια λίπους και την οικοδόμηση των μυών; Καζεΐνης πρωτεΐνες θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη.

Η έρευνα διεξήχθη στην Ολλανδία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η αύξηση της κατανάλωσης πρωτεΐνη καζεΐνης κατά 2,5 φορές, οι συμμετέχοντες πήραν ένα υψηλότερο μεταβολικό των τιμών, ενώ στον ύπνο, αλλά και αυτοί με τη γενική ισορροπία του λίπους ήταν επίσης καλύτερα.

Διατηρώντας την κοιλιά πληρέστερη σας, καζεΐνης πρωτεΐνες που βοηθούν στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους.

3. Προσφέρει μεγαλύτερα κέρδη

Κάθε φορά που θα ξεκινήσετε το ταξίδι bodybuilding, υπάρχει ένα μυστικό ανάγκη να αποκτήσει κέρδος γρηγορότερα μυϊκού ιστού. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες φυσικής κατάστασης, καζεΐνης πρωτεΐνες είναι εξαιρετική για να πάρει υψηλότερα κέρδη και όχι αμέσως.

Η έρευνα διεξήχθη όπου τα παιδιά χωρίστηκαν δικαίωμα σε δύο ομάδες. Η ομάδα που πήρε σε ένα μείγμα ορού γάλακτος, αλλά και πρωτεΐνης καζεΐνης outmatched άλλους.

Πάνω από μία διάρκεια 10 εβδομάδες, ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλακτος-Καζεΐνη οδήγησε σε μεγαλύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας και της ελεύθερης λίπους μάζας. Έτσι, η επόμενη φορά που θα θέλουν να φουσκώνει τους μύες, λαμβάνουν ένα συνδυασμό ορού γάλακτος και πρωτεΐνες καζεΐνη για την αύξηση του σώματος.

4. Ευεργετικό για τα οστά και τα δόντια

Εάν είστε κάποιος που φοβάται επισκέπτεται τον οδοντίατρο και επιθυμεί να αναλάβει τη φροντίδα των δοντιών σας μετά από αυτή, συμπεριλαμβανομένων πρωτεΐνη καζεΐνης σε σχήμα διατροφή σας είναι μια έξυπνη ιδέα.

Μία έρευνα που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξαν ότι Καζεΐνη πρωτεΐνες είναι αποτελεσματικοί στην ελάττωση και την προστασία από τις επιδράσεις της διάβρωσης σμάλτου.

Έτσι, για τους ανθρώπους που έχουν την αφθονία των χυμών, καζεΐνης πρωτεΐνες είναι χρήσιμες, καθώς μειώνουν τη διάβρωση οξύ.

5. Καλό για Απόδοση Μεγαλύτερη αντοχή

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος ο καλύτερος φίλος τους όταν απολαμβάνουν bodybuilding.

Ωστόσο, εσείς αναγνωρίζουν ότι η καζεΐνη Πρωτεΐνη διπλασιάζει τον αντίκτυπο στα πόδια, στο στήθος, αλλά και την αντοχή των ώμων, σε σύγκριση με τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος; Τα καλύτερα ανθεκτικότητα αποτελέσματα από αντι-καταβολικές σπίτια καζεΐνη πρωτεΐνης.

Γιατί θα πρέπει να πάρετε πρωτεΐνη καζεΐνης;

Όπως και διάφορες άλλες πηγές πρωτεϊνών, καζεΐνη παρέχει μια εξαιρετική παροχή αμινοξέων σε όλο το σώμα. Κατά την άσκηση ή εργάζονται έξω, πρωτεϊνικές ανάγκες θα μπορούσε να ενισχύσει το οποίο η αύξηση της πρόσληψης σας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ικανότητά σας να εκπαιδεύσει.

Θεωρώντας ότι είναι απορροφάται αργά, βοηθά την πρωτεϊνική σύνθεση ισχύ σε ολόκληρη την ημέρα. Συμπλήρωση μετά την προπόνηση σας βοηθά επίσης να μυϊκή εργασία επισκευής σας μάζα, την ανοικοδόμηση, και να ανανεωθείτε.

Σε ό, τι αφορά τη δομή της μυϊκής μάζας, μία έρευνα πήρε μια ματιά σε 17 άνδρες που είχαν στην πραγματικότητα καταναλώσει αλκοόλ δύο πρωτεΐνες καζεΐνη κλονίζει την ημέρα. Αυτά είτε λαμβάνεται πριν και μετά από επεξεργασία ή τουλάχιστον πέντε ώρες μετά τους μορφωμένους.

Μετά από 10 εβδομάδες, διαπιστώθηκε ότι εκείνοι που έπιναν ποτά τόσο πριν όσο και μετά από επεξεργασία είχε πράγματι κατασκευάστηκε σχεδόν δύο φορές το ποσό της μυϊκής μάζας σε αντίθεση με την άλλη ομάδα από παιδιά. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε πολλές μελέτες.

Κατά την επιτάχυνση της επούλωσης, σκόνη πρωτεΐνης καζεΐνης είναι σε θέση να μεταφέρει μέσω του γαστρεντερικού συστήματος με βραδύτερο ρυθμό από ό, τι ορού γάλακτος και επίσης θα μπορούσε να καταλάβει επτά ώρες για να απορροφήσει.

Πολλοί μυϊκό καθορισμό των ιστών συμβαίνει πραγματικά όταν είστε στον ύπνο και γι ‘αυτό είναι βέλτιστο να πάρει αυτό το συμπλήρωμα πριν από το κρεβάτι.

Η πρωτεΐνη θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλο το πρόγραμμα της βραδιάς, βοηθώντας στην ανάκαμψη.

παρενέργειες Καζεΐνη Πρωτεΐνη

Καζεΐνη Η πρωτεΐνη είναι η πλέον προτιμώμενη είδος της συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος παράλληλα. Έχει στερεό αντι-καταβολικές κατοικιών ή εμπορικών ιδιότητες που εμποδίζουν τη διάσπαση της μυϊκής μάζας.

Ωστόσο, κάποια ερευνητική μελέτη έχει πράγματι αποκάλυψε ότι αυτό το είδος της πρωτεΐνης έχει κρυμμένα κινδύνους.

1. Τα καρκινικά κύτταρα

Στο «The Μελέτη της Κίνας,» ο Δρ T. Colin Campbell εξηγεί την αισθητή σχέση μεταξύ της εμφάνισης του καρκίνου και την κατανάλωση πρωτεΐνης κατοικίδιων ζώων.

Ακριβώς ό, τι είχε την ικανότητα να εντοπίσουν ήταν η καζεΐνη Protein– που είναι 85 τοις εκατό της πρωτεΐνης στο milk– διαφημίζονται καρκινικά κύτταρα σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξής της.

Κατέληξε ότι το μόνο ασφαλές πρωτεΐνη ήταν φυτικής προέλευσης πρωτεΐνη. Το ποσό της αύξησης του καρκίνου μπορεί να ρυθμίζεται με βάση την ποσότητα της πρωτεΐνης καζεΐνης στα σχέδια διατροφή των κατοικίδιων ζώων εργαστηρίου.

2. Αναπνευστικά προβλήματα

Καζεΐνη Η πρωτεΐνη είναι το παχύ, τραχύ και συχνά έκανε χρήση της για την ανάπτυξη της πιο σκληρά κόλλα κατανοητό από έναν άντρα. Είναι επιπλέον ένα στερεό βλέννα που σχηματίζει ένωση. Υπάρχει 300 τοις εκατό πολλά περισσότερα πρωτεΐνης καζεΐνης στο γάλα της αγελάδας από ό, τι στο ανθρώπινο γάλα. Λόγω αυτής της μεγάλης ποσότητας της πρωτεΐνης καζεΐνης στο πρόγραμμα διατροφής, το ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα μπορεί να γίνει σταματήσει και να επιδεινωθεί.

3. Αλλεργίες και Ασθένεια

Όταν το σύστημα αναπνοής έρχεται να σταματήσει μέχρι και ερεθισμένο, το σώμα σας είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε σανό υψηλή θερμοκρασία, το άσθμα, αναπνευστική νόσο, προβλήματα κόλπων, κρυολογήματα, drippy μύτες, μολύνσεις του αυτιού και τα συνήθη μίσος γαλακτοκομικά προϊόντα.

4. οξύ δυσπεψία

Η ανθεκτική ιδιοκτησία της καζεΐνης Η πρωτεΐνη είναι αυτό που θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι η κύρια αιτία της δυσπεψίας οξέως. Ο παράγοντας που διαρκεί πολύ στο σύστημα είναι ότι αναπτύσσει σταγόνες του πρωτεΐνης όπως μόλις αυτή μπορεί να βρεθεί σε επαφή με την κοιλιά οξέα.

Όταν η κοιλιά σας είναι κενή, είναι αντίθετα μικρή με μια μικρή χωρητικότητα. Με διάταση της κοιλιάς, δημιουργεί ακόμη περισσότερα υγρά του στομάχου που είναι σημαντικές για την πέψη. Επέκταση διάταση της κοιλιάς μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα, οξύτητα, ή ακόμα και την καούρα. Καζεΐνη Πρωτεΐνη δυσανεξίας θα μπορούσε να προκαλέσει δυσπεψία οξέως και ανησυχία.

5. Ακμή

Ινσουλίνη-Like Growth Factor -1 (IGF-1) είναι μια ορμόνη που παράγεται στο ήπαρ. Είναι υπεύθυνος για την αυξημένη ανάπτυξη των κυττάρων στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του δέρματος. Οι ερευνητικές μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι τα υψηλότερα βαθμούς του IGF-1 στο αίμα συνδέεται με καλύτερη διάσταση πόρου και επίσης μεγαλύτερη κατασκευή του πετρελαίου στο δέρμα.

Σημειώνεται ότι Casein Protein είναι κατανοητό να διεγείρουν την απελευθέρωση του IGF-1. Υπάρχουν πολλές διαφωνίες συμβαίνει αν καζεΐνη πρωτεΐνη προκαλεί την ακμή. Προτείνεται ότι μιλάτε με το γιατρό σας πριν τη λήψη πρωτεΐνης καζεΐνης.

Η καζεΐνη Πρωτεΐνη δεν πρέπει να καταναλώνεται από άτομα δυσμενείς γάλα δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το είδος της πρωτεΐνης μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Η προφύλαξη πρέπει επίσης να προσφέρονται στους ανθρώπους που είναι υπερευαίσθητος για τα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και που αγωνίζονται με δυσπεψία επίμονη οξύ.

Πότε θα πρέπει να καζεΐνη πρωτεΐνη;

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;Η καζεΐνη κούνημα πρωτεΐνη είναι συχνά το καλύτερο σνακ πριν τον ύπνο για τον καθένα με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης των μυών και διανυκτέρευση ανάκαμψη. Όταν το υπόλοιπο θα επιλέξετε σίγουρα ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς πρωτεΐνη, αλλά και αυτό είναι κακό για την αποκατάσταση των μυών. Έχοντας ένα κούνημα πρωτεΐνη καζεΐνης μπορεί να ανακουφίσει αυτό το πρόβλημα.

Θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ χρήσιμο εάν θα ανακαλύψετε μόνοι σας πραγματικά αισθάνεστε πεινασμένοι στο κρεβάτι, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την κορυφαία ποιότητα του ύπνου σας. Λαμβάνοντας μόλις 30 γραμμάρια πρωτεΐνης καζεΐνης πριν από το κρεβάτι θα μπορούσε να προκαλέσει μια σειρά από ευνοϊκές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πραγματικά πλήρης.

Ως αποτέλεσμα της αργής απελευθέρωσης της φύσης της πρωτεΐνης καζεΐνης, μπορεί να ληφθεί οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν καταλαβαίνετε θα πρέπει να περάσω ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς φαγητό. Αυτό μπορεί να είναι στο γραφείο, αν έχουν πράγματι αποκτήσει μια σειρά συναντήσεων ή στο πανεπιστήμιο, όταν έχετε αποκτήσει πραγματικά πολλά μαθήματα που έχουν πραγματικά φτάσει παρακολουθήσουν.

Θα μπορούσε επίσης να είναι μεγάλη, αν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει να μειώσει τους πόθους σας, αναφέροντας είστε λιγότερο πιθανότατα για τη θεραπεία σχετικά με τις ανεπιθύμητες επιλογές.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε συνιστώμενη δόση της καζεΐνης πρωτεΐνης

Όπως κάθε συμπλήρωμα πρωτεΐνης, συμπληρώματα πρωτεΐνης καζεΐνης δόση σε σχέση με τις διατροφικές τους στόχους της πρωτεΐνης, αλλά και ό, τι κοστίζει; διατροφική πρωτεΐνη λαμβάνεται από άλλες πηγές. στόχοι Πρωτεΐνη διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, ωστόσο, μια γενική επισκόπηση είναι:

  • Εάν είστε επαγγελματίας αθλητής ή εξαιρετικά ενεργό πρόσωπο επί του παρόντος επιχειρεί να ρίξει σωματικού λίπους, διατηρώντας παράλληλα άλιπης ιστικής μάζας μυών, μια πρόσληψη ημέρα με την ημέρα του 1.5-2.2 g / kg σωματικού βάρους (0.68-1g / κιλό σωματικού βάρους) θα ήταν μια καλός στόχος
  • Αν είστε επαγγελματίας αθλητής ή πολύ πηγαίνω-κτήτορας, ή αν προσπαθείτε να χάσετε λίπος του σώματος, διατηρώντας παράλληλα άλιπης μάζας, μετά από αυτή την καθημερινή κατανάλωση 1,0-1,5 g / kg σωματικού βάρους (0,45 έως 0,68 g / lb σωματικού βάρους) θα είναι ένας καλός στόχος
  • Εάν είναι λιγότερο δραστικό και δεν ψάχνει να μεταβάλλει τη σύνθεση του σώματος, ένα ημερήσιο στόχο των 0.8 g / kg σωματικού βάρους (0.36 g / lb σωματικού βάρους) και άνω θα ήταν ένας εξαιρετικός στόχος

Συμπληρώματα της καζεΐνης πρωτεΐνης πρέπει να παραμείνει στη δόση που καλείται για να ικανοποιήσει αυτές τις ποικιλίες μετά την διατροφική πρωτεΐνη έχει γίνει επάνω. Αν μια διατροφική πρωτεΐνη έχει ουσιαστικά φτάσει σε αυτές τις ποικιλίες μετά από αυτό το συμπλήρωμα πρωτεΐνης δεν είναι απαραίτητη.

Τα υπέρβαρα άτομα (το σωματικό λίπος πάνω από 20/30% για τους άνδρες και τις γυναίκες ή ΔΜΣ μεγαλύτερο από 30 χωρίς ουσιαστική βαθμούς της μυϊκής μάζας ιστού) δεν θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω προτάσεις ειδικά καθώς η κατάσταση των προβλημάτων βάρους θα υπερβεί σίγουρα απαιτήσεις.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, να καθορίσει τους στόχους σας με βάση ακριβώς αυτό το βάρος σας είναι βέβαιο ότι θα υποθέτοντας ένα παχύσαρκο ΔΜΣ.

Καζεΐνη εναντίον Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο ορού γάλακτος και καζεΐνη είναι εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης και μπορεί επίσης να συμβάλει σε κάθε είδους πρόγραμμα προπόνησης, ενισχύοντας τα αποτελέσματα και βαθμούς απόδοσης.

Και οι δύο παρέχουν τα αμινοξέα που απαιτούνται για την ανάπτυξη της πρωτεΐνης και να διατηρήσουν τη μυϊκή μάζα ιστού. Και οι δύο αυτές πρωτεΐνες προέρχονται από το γάλα, έτσι ώστε να είναι παρόμοιες, λόγω του σχετικά. Η βασική διαφορά είναι, καζεΐνη είναι μια αργή πέψης πρωτεΐνης και ορού γάλακτος είναι μια γρήγορη απορροφητική πρωτεΐνη.

Ενώ εστιάζοντας σε ορό γάλακτος για ένα δεύτερο, γρήγορο εύπεπτος σημαίνει ότι είναι αντικείμενο ντάμπινγκ από την κοιλιά γρήγορα. Αυτό οδηγεί σε μια γρήγορη αύξηση στα αμινοξέα, ενισχύοντας την κατασκευή πρωτεϊνών. Μετά την πρωτεϊνική σύνθεση βελτιώνεται, πρωτεΐνη δυσλειτουργία δεν είναι πραγματικά επηρεάζεται.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα ορού γάλακτος είναι σύντομη και επαναλαμβάνονται δόσεις που απαιτούνται προκειμένου να διατηρηθεί υψηλούς βαθμούς αμινοξέων.

Casein, on the various another hand, is the most plentiful protein discovered in milk. As a result of the method which casein is produced and also drawn out creates this protein to have a slower price of digestion.

This indicates that amino acids are launched right into circulation a lot slower, at a much more lasting speed.

Within one research study, scientists offered topics either whey or casein protein and also gauged both catabolic and also anabolic results for 7 hours following their dish. Whey was discovered to develop a spike in blood amino acids and also protein synthesis.

Casein resulted in a prolonged increase in blood amino acids that yielded a 34 percent decrease in protein break down.

Δεν είναι ένα θέμα που το ένα είναι πολύ καλύτερα γιατί και οι δύο προσφέρουν οφέλη σε ξεχωριστούς χώρους. Με βάση αυτό, είναι καλύτερο να λάβει ορού γάλακτος και πρωτεΐνη καζεΐνης μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το μείγμα των δύο πρωτεϊνικής σύνθεσης, αλλά και καζεΐνης αποτυχία.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.