site
stats

Είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος υγιείς;

Ποιος δεν ξέρει αυτό το είδος συμπληρώματος; Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες.

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες είναι ένα από τα πιο γνωστά συμπληρώματα αθλητικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινώντας από τους αθλητές σε όσους κάνουν δίαιτα να αναγνωρίσει ακόμη και αυτό το συμπλήρωμα. Όλοι επαινεί τα οφέλη. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την απόκτηση μυϊκού ιστού.

Άλλοι μετράνε σε αυτό για να αποφύγει τους πόθους και αδυνατίσετε. Όταν συνδυάζεται με προπόνηση, αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να βοηθήσει να γίνει πιο ισχυρό, πιο αδύνατα, καθώς και σε καλύτερη φόρμα.

Μετά από αυτό, πόσο πολύ πρωτεΐνη σε σκόνη δεν χρειάζεστε;

Καθιέρωση Κατάλληλο πρωτεΐνη ορού γάλακτος κατανάλωση

Υγιή απαιτήσεις πρωτεΐνες διαφέρουν σημαντικά από ένα μόνο άτομο σε ένα επιπλέον. Οι ειδικοί της υγείας και της ευεξίας συνήθως προτείνουν την κατανάλωση μέρα με την ημέρα των 0,8 γραμμάρια υγιή πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους.

Σύμφωνα με το Harvard Medical Ίδρυμα, αυτό είναι μόνο το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για την υγιή και ισορροπημένη ανθρώπους.

Το επιπλέον δραστήριοι είστε, τόσο μεγαλύτερη είναι υγιή πρόσληψη πρωτεΐνης σας.

Επιπλέον, υγιή απαιτήσεις σε πρωτεΐνες αύξηση με την ηλικία.

Όπως αναφέρθηκε από σημερινή Διαιτολόγο μελών, οι γονείς απαιτούν μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεΐνης για να σταματήσει η απώλεια των μυών και να διατηρήσουν τη μυϊκή μάζα.

Διατροφική ειδικοί ενθαρρύνουν ηλικιωμένα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών για να λάβει τουλάχιστον 1 γραμμάριο πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους κάθε μέρα.

Όσο για επαγγελματίες αθλητές, καθώς και κυριολεκτικά ενεργητικά άτομα, που χρειάζονται έξτρα υγιεινή πρωτεΐνη στη διατροφή τους.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά ενισχύσεις κρατήσει μυϊκών ιστών, την ενίσχυση της συνολικής αντοχή και την υποστήριξη αποκατάστασης μετά την προπόνηση.

Είναι επίσης βοηθά όσους κάνουν δίαιτα προστατεύει από την απώλεια των μυών. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους αθλητές να λάβει σε 2 γραμμάρια υγιών πρωτεΐνης ή περισσότερο ανά κιλό σωματικού βάρους κάθε ημέρα.

Έτσι, δεν υπάρχει κανένας τύπος ένα μέγεθος για όλους στην ίδρυση πρόσληψη πρωτεΐνης. Όλα έρχεται κάτω με τους στόχους φυσικής κατάστασης του κάθε ατόμου, καθώς και τους στόχους.

Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε αυτό το συμπλήρωμα κάθε μέρα ή κάθε λίγες ημέρες.

Για παράδειγμα, αν έχετε σε ένα χαμηλό σε θερμίδες ή δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, είναι λογικό να αυξήσει υγιή πρόσληψη πρωτεϊνών.

Είτε προέρχεται από τα τρόφιμα ή πρωτεΐνη σε σκόνη, αυτά τα θρεπτικά συστατικά που θα σας κάνουν πλήρη πλέον, καθώς και να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό σας.

Είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος υγιείς;

Τα οφέλη για την υγεία του ορού γάλακτος σε σκόνη πρωτεΐνης που υποστηρίζονται από την επιστημονική έρευνα.

Όταν συνδυάζεται με προπόνηση, αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της μυϊκής διάσταση καθώς και η σκληρότητα, μείωση του σωματικού λίπους και επίσης να αυξήσει τη δομή του σώματος.

Γι ‘αυτό διατροφικές ειδικοί συμβουλεύουν Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες για την απώλεια βάρους.

ποτά πρωτεΐνη σε σκόνη, ειδικά εκείνοι συμπεριλαμβανομένων ορού γάλακτος, μπορεί να μειώσει την όρεξη και επίσης πόθους τροφίμων, αυξάνοντας παράλληλα κορεσμού.

Στην πραγματικότητα, ο ορός γάλακτος είναι επιπλέον αποτελεσματική στον έλεγχο της πείνας από σόγια, καζεΐνη, καθώς επίσης και τα αυγά.

Επιπλέον, βοηθά στη μείωση βαθμούς σακχάρου στο αίμα, μειώνει την αποστράγγιση του στομάχου, καθώς αποφεύγει αιχμές ινσουλίνης.

Αυτό δείχνει ότι Ορός γάλακτος σε σκόνη πρωτεΐνη δεν είναι μόνο για την εξασφάλιση ακόμη και επωφελής για τους διαβητικούς.

Πώς να χρησιμοποιήσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος με ασφάλεια και υγιεινή

Σύμφωνα με μια έρευνα που κυκλοφόρησε το Sports Medicine, η καλύτερη στιγμή για να φάει πρωτεΐνη ορού γάλακτος επιδιώκει μια προπόνηση.

Με τον τρόπο αυτό, θα ανακτήσουν ταχύτερα από την εκπόνηση και τη διακοπή δυσφορία μυϊκού ιστού.

Όταν πρόκειται για τις βασικές ευεξίας, μην περιμένετε να φάει αυτό το ποτό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να αντικαταστήσει την ημέρα με την ημέρα σνακ και να σας κάνει πλήρη ανάμεσα στα γεύματα.

Διαλέξτε ένα υψηλής ποιότητας τύπου χωρίς με ζάχαρη, καθώς και άλλες χημικές ουσίες όπως οργανικά σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, προϊόν απομόνωσης ορού γάλακτος και επίσης τυρογάλακτος υδρολύουν τη.

Τα πάντα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εξετάστε τις ετικέτες και τις διατροφικές αξία.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.