site
stats

Διαλέξτε ένα κατάλληλο και ιδανικό πρόγραμμα διατροφής για εσάς

Το πρόγραμμα σχέδιο διατροφής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διαμορφώσει το σώμα του. Δεν υπάρχει άλλη λέξη από μια δίαιτα, αν έχετε καιρό για μια απότομη SIXPACK.

Επειδή πολλά μυϊκή συστάσεις ιστού αναφέρει, οι έξι πακέτα γίνονται στο χώρο της κουζίνας, το 70% σχέδιο διατροφής είναι 30% προπόνηση. Για το πρόγραμμα διατροφής παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη SIXPACK σας.

Σήμερα υπάρχουν αρκετές διατροφικές συνήθειες που προκύπτουν με τις αντίστοιχες αρχές τους. Για αυτό, θα χρειαστεί να καταλάβω ποια δίαιτα είναι ιδανική για να εφαρμοστεί κάθε μέρα σαν ένα υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Το παρακάτω είδη διατροφής που μπορείτε να ανατρέξετε στην κατανάλωση των σχεδίων σας.

Σχέδιο κετο Διατροφή

Οφέλη-κετο-διατροφή

πρόγραμμα διατροφής κετο (Κετογενική) είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα με την έννοια της μείωσης της πρόσληψης υδατανθράκων και την αλλαγή με το λίπος.

Με τη χρήση ενός προγράμματος κετο διατροφή το σώμα θα βιώσουν μια μεταβολική κατάσταση που ονομάζεται κέτωση. Όταν συμβεί κέτωση, το σώμα είναι πολύ αποτελεσματικό στην τήξη λίπους (δεξιά στην κετόνες) και καθιστώντας ενέργειας για εργασία.

Το σχέδιο κετο δίαιτα μπορεί να προκαλέσει μια τεράστια μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και της ινσουλίνης.

Παρά το γεγονός ότι προτείνεται να καταναλώνουν λιπαρά, η επιλογή των πηγών τροφής πρέπει να συνεχίσει να είναι επιλεκτική.

Το εν λόγω λίπος είναι υγιής και ισορροπημένη λίπη, όπως το κόκκινο κρέας, τα αυγά, το ελαιόλαδο, τα ψάρια, τα λιπαρά τυριά, το γάλα και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Σχέδιο Mayo Διατροφή

Το σχέδιο Mayo διατροφή είναι μια δίαιτα που απορρέουν από την Mayo Κέντρο Αμερική. Αυτό το σχέδιο διατροφής δημιουργείται με ένα μείγμα από θρεπτικά ισορροπημένη τρόφιμα για 13 ημέρες.

Η αρχή είναι να λάβει σε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες, μειωμένη σε θερμίδες και επίσης μειωμένη σε υδατάνθρακες.

Σε αυτό το σχέδιο διατροφής, υπάρχει μια λίστα με τροφές που θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις για 13 ημέρες, και το συνηθισμένο φαγητό σε επεξεργασία με ατμό και το ψήσιμο. Το σχέδιο mayo διατροφή και εξευγενισμένα, χωρίς να κάνει χρήση του αλατιού.

Με την ελαχιστοποίηση της πρόσληψης αλατιού, το βάρος θα πάει γρήγορα προς τα κάτω λόγω της φύσης του άλατος που δεσμεύει το νερό.

Όταν η πρόσληψη άλατος μειώνεται, το σώμα θα σίγουρα δεν δεσμεύει το νερό και η περιεκτικότητα σε νερό στο σώμα θα μειώσει σίγουρα. Η επίπτωση είναι ότι το βάρος είναι να πάρει κάτω.

Το σχέδιο Mayo διατροφή είναι εξαιρετική για να κάνει πριν από τους ανταγωνιστές, όπου θα πρέπει να μειωθεί το λίπος και το νερό βαθμούς.

Η περιοδική νηστεία

Διαλείπουσα νηστεία είναι μια προσέγγιση διατροφή από επαναλαμβανόμενες νηστείας. Η μέθοδος αυτή προέρχεται από εκπαιδευτές Wing Chun στο Χονγκ Κονγκ.

Σε αυτό το σχέδιο διατροφής, μπορείτε να καταναλώνετε οποιοδήποτε είδος τροφής στο επιλεγμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, όταν ζήτησε να γρήγορα, μπορείτε να πάρετε μόνο το απλό νερό και τσάι.

Το παρακάτω είναι η φάση στιγμή στην επαναλαμβανόμενη νηστεία?

  • Καταναλώστε 8 ώρες, μετά από νηστεία 16 ωρών.
  • Φάτε 6 ώρες, μετά από νηστεία 18 ώρες.
  • Φάτε 4 ώρες, γρήγορη 20 ώρες.
  • Νηστεία 1 ημέρα (τρώνε μία φορά, το υπόλοιπο γρήγορα).

Σχέδιο διατροφής με επαναλαμβανόμενες νηστεία είναι αναμφίβολα αποτελεσματική για τη διαχείριση του βάρους, ωστόσο, δεν είναι ασφαλές να το κάνει σε μακροπρόθεσμη βάση.

Πλεόνασμα Θερμίδες και θερμίδες Έλλειμμα

Πλεόνασμα Θερμίδες και θερμίδες Ανεπάρκεια

Πλεόνασμα θερμίδες = θερμίδες σε> θερμίδες από

Θερμίδων θερμίδες έλλειμμα = εισόδου <  θερμίδες από

Στο πρόγραμμα διατροφής, υπάρχουν καθημερινά όρους θερμίδων που πρέπει να πληρούνται. ανεπάρκεια θερμίδων είναι η μείωση / όριο καθημερινής κατανάλωσης θερμίδων με στόχο την πτώση του βάρους.

Αν συνήθως χρειάζεται 1800-2000 θερμίδες την ημέρα, χρειάζεστε μόνο σχετικά 1300-1600 θερμίδες.

Με τον τρόπο ελλείμματα θερμίδες, το σώμα θα σπάσει έμμεσα το λίπος να έρθει να είναι δύναμη και απώλεια λίπους συμβαίνει.

Αν το έλλειμμα θερμίδων είναι για την απώλεια βάρους, είναι διάφορες από τις υπερβολικές θερμίδες.

Σε αντίθεση με την έλλειψη θερμίδων, τα πλεονάσματα θερμίδες προγραμματιστεί για εκείνους που θέλουν να κερδίσουν βάρος.

Συνήθως, είναι μέρα με την ημέρα θερμίδες που περιλαμβάνονται περίπου 200-500 θερμίδες. Ωστόσο, κατά την εφαρμογή επιπλέον θερμίδες, πρέπει να είστε καλοί στο να διατηρεί το είδος των τροφίμων που καταναλώνετε, έτσι ώστε το λίπος του σώματος δεν ανεβαίνουν.

Πρόσληψη εξαιρετικές προσφορές των υγιών πρωτεϊνών και προπόνηση με βάρη είναι εξαιρετική σε υπερβολικές θερμίδες για να βεβαιωθείτε ότι η μαζική μυϊκού ιστού αυξάνεται.

Προσαρμόσιμο πρόγραμμα διατροφής

Ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής

Το τελευταίο είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής ή ό, τι αναφέρεται ως IIFYM (αν ταιριάζει μακροεντολές σας).

Προσαρμόζεται σχήματα διατροφή μπορεί να διατηρήσετε το βάρος σας ως αποτέλεσμα της αρκετά ημερήσια κατανάλωση θερμίδων.

Αυτό το σχέδιο διατροφής σας επιτρέπει να καταναλώνουν τροφές, αλλά με τα προβλήματα που πληρούν τα μακροθρεπτικά συστατικά ανάγκες που απαιτούνται από το σώμα, όχι λιγότερο και να πω αντίο.

Μακροθρεπτικών συστατικών απαιτεί περιλαμβάνουν υδατάνθρακες, υγιή πρωτεΐνες και τα λίπη.

Τα απλά σημεία που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε σε αυτό το πρόγραμμα διατροφής είναι?

  • Ξέρεις τι είναι καθημερινές ανάγκες σε θερμίδες σας
  • Φάτε 10-20% λιγότερο από ό, τι την ημέρα με την ημέρα τις ανάγκες σας σε θερμίδες
  • Χωρίζοντας το λίπος, υγιή πρωτεΐνη και υδατάνθρακες (με επαρκή ποσότητα νερού και επίσης απαιτήσεις ίνα)

Ίσως αυτό το σχέδιο διατροφής είναι λίγο πιο δύσκολο, λόγω του γεγονότος ότι θα πρέπει να καθοριστεί κάθε θερμίδα φαγητού που τρώτε.

Για τον υπολογισμό ημερήσιων θερμίδων, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της αριθμομηχανής στην επίσημη ιστοσελίδα IIFYM.

Επί του παρόντος, τα οποία το ένα είναι σωστό για σας;

Τι είναι αυτόΘα χρειαστεί να ξέρετε, η μείωση του βάρους και η απώλεια λίπους είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Όσον αφορά τη διαχείριση του βάρους, θα χάσει μόνο το βάρος σας, ενώ στην απώλεια βάρους, το επίπεδο λίπους στο σώμα σας μειώνει επίσης, προκαλώντας την καύση του λίπους.

Κατά συνέπεια, εάν ο στόχος σας είναι απλά να χάσετε βάρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή πρόγραμμα διατροφής το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να αδυνατίσετε αμέσως.

Ωστόσο, εάν ο στόχος σας είναι να κάνει μακριά με το λίπος που υποβάλλεται σε μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου να δούμε SIXPACK, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα σχέδιο κετο διατροφής.

Για εκείνους από εσάς που επιθυμείτε να πάρετε για τη φάση των ανταγωνιστών, mayo σχέδια διατροφής που μπορεί να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε μέσω της κατακράτησης νερού, λόγω της μη λήψης σε αλάτι.

Μπορεί επιπλέον να κάνει τους μυς ξηραντήρα στο μέγιστο κατά την τοποθέτηση.

Στον κύκλο οικοδόμησης μυών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ελλείμματα θερμίδες και το πλεόνασμα θερμίδων.

Στην αύξηση της διόγκωσης που κάνουν χρήση του υπολογισμού πλεόνασμα θερμίδων, όπου ακόμη και περισσότερες θερμίδες μπορεί να βρεθεί σε ό, τι θερμίδες έξω.

Ωστόσο, με μια σημείωση ότι τα τρόφιμα που λαμβάνονται έχει ακόμη πιο υγιείς πρωτεΐνες, όχι λίπος για να βεβαιωθείτε ότι η μυϊκή μάζα αυξάνει ιστός δεν σωματικό λίπος.

Ενώ για να αποκτήσει ακόμη πιο άπαχο (κοπή) μυϊκή μάζα ιστού, μπορείτε να κάνετε χρήση των ελλειμμάτων σε θερμίδες. Αυτό είναι, φυσικά, έρχονται με με την άρση βαρών.

Το τελευταίο είναι ένα ευέλικτο σχέδιο διατροφής. Αυτό το σχέδιο διατροφής είναι γενικά υιοθετηθεί από τις γυναίκες που θέλουν το σωματικό τους βάρος να είναι η βέλτιστη.

Διατηρώντας ένα μεγάλο πρόγραμμα διατροφής, το σχέδιο αυτό η διατροφή είναι επίσης σε θέση να διατηρήσει ένα υγιές σώμα και πολύ καλά κάνει μακροπρόθεσμα.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.